Шведська стінка Інтер Атлетика Атлет-2

КОД ТОВАРУ: 24247
  • Шведська стінка Інтер Атлетика Атлет-2
Шведська стінка Інтер Атлетика Атлет-2
Особливості стінки: міцний і довговічний матеріал, ефективні тренування у Вас вдома, широкий спектр вправ для Вашої родини. Розміри: 230х105х58 см. Максимальна вага користувача: 120 кг. Матеріал: метал. Кріпиться за допомогою виносних кронштейнів (4 в комплекті). Комплектація: шведська стінка з турніком, гімнастичні ручки.
Интер Атлетика
КУПИТИ
ЦІНА:
6 800 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 908 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Метал
Призначення
Професійна
АРТИКУЛ
ST 050
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шведська стінка Інтер Атлетика Атлет-2 - це чудовий спосіб підтримки і поліпшення фізичного стану. Дана стінка ідеально підійде для всієї родини і допоможе Вам ставати сильнішими і здоровішими. Завдяки шведській стінці з турніком Ви і Ваші діти зможете виконувати широкий спектр вправ на різні групи м'язів.
Шведська стінка Інтер Атлетика Атлет-2 стане Вашою компактної домашньої спортивної станцією. Ця модель вміщує в себе міцну шведську стінку, турнік з можливістю широкого хвата і гімнастичні ручки.

Особливості стінки:
- міцний і довговічний матеріал;
- ефективні тренування у Вас вдома;
- широкий спектр вправ для Вашої родини.

Шведська стінка Інтер Атлетика Атлет-2 - ефективні і прості тренування для дорослих і дітей!

Характеристики:
Матеріал:
метал.
Розміри: 230х105х58 см.
Максимальна вага користувача: 120 кг.
Кріпиться за допомогою виносних кронштейнів (4 в комплекті).
Комплектація:
шведська стінка з турніком, гімнастичні ручки.

Виробник: Інтер Атлетика (Україна).
Інтер Атлетика - компанія, відома на ринку спортивних товарів з 1992 року. Ця компанія займається випуском широкого спектра фітнес-обладнання та спортивних товарів для дітей. Продукція виробляється на власних заводах із застосуванням сучасних технологій, штат компанії складає більше 600 співробітників. Якість продукції, що випускається завірено німецької лабораторії TUV.


Шведська стінка Інтер Атлетика Атлет-2 купити за вигідною ціною 6 800 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Шведские стенки таких торгових марок, як наприклад: Интер Атлетика в онлайн магазині Терра Спорт
Шведська стінка Інтер Атлетика Атлет-2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шведська стінка Інтер Атлетика Атлет-2"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шведські стінки

Давно мрієте зайнятися спортом? Шведська стінка Інтер Атлетика Атлет-2 буде Вашим першим кроком. В « Шведські стінки » є все, що необхідно спортсмену. Шведські стінки здивує Вас своєю якістю. Стінка шведська з турніком SportBaby Baby 1-220 см , Стінка шведська з турніком SportBaby Baby 1-220 см і Стінка шведська з турніком SportBaby Baby 1-220 см від знаменитих світових виробників 1183 Ви знайдете в нашому розділі Шведські стінки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Шведські стінки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн