Штани компресійні Leone Black

КОД ТОВАРУ: 152469
  • Штани компресійні Leone Black
  • Штани компресійні Leone Black - Фото №2
Штани компресійні Leone Black
Матеріал: 10% спандекс / 90% поліестер; Розмір: M, L, XL; Колір чорний. Особливості: компресійні штани; ергономічний дизайн; посилені плоскі шви; широкий еластичний пояс; легка вага/
Leone
КУПИТИ
ЦІНА:
838 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 112 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Мушля
Немає
Тип
Компресійні штани
АРТИКУЛ
500089
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Штани компресійні Leone Black - це компресійні міцні штани, виконані з спандекса і поліестеру. Матеріал, з якого виконані штани, має антибактеріальні властивості і володіє хорошими влаговиводящие характеристиками. Штани зменшують вібрацію і рух м'язів, добре відновлюють м'язи після тренувань. М'язи зосереджуються в необхідному положенні, що зменшує напругу їх під час тренування і мінімізують ризик отримати травму під час активних тренувань. Штани обтягують стегна і талію, забезпечують рівномірну компресію.

особливості:

- компресійні штани;

- ергономічний дизайн;

- посилені плоскі шви;

- широкий еластичний пояс;

- легка вага.

Характеристики:

Матеріал: 10% спандекс / 90% поліестер;

Розмір: M, L, XL;

Колір: чорний.


Виробник: Leone (Італія).

Leone - це відома італійська торгова марка, відома у всьому світі своєю спортивним одягом та екіпіруванням, яка створюється для різних видів єдиноборств. Товари цього бренду відрізняються яскравим, ексклюзивним дизайном і унікальним складом.


Штани компресійні Leone Black підібрати і замовити по які завищеною вартістю 838 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Шорты и брюки таких торгових марок, як наприклад: Leone в онлайн каталозі Терра Спорт
Штани компресійні Leone Black Штани компресійні Leone Black - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Штани компресійні Leone Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шорти і брюки

Давно планували зайнятися фігурою? Штани компресійні Leone Black допоможе на шляху до мети. В « Шорти і брюки » є все, що необхідно спортсмену. Шорти і брюки обрадує Вас високою якістю. Шорты Peresvit Legend Fightshorts Black Rain - XL , Шорты Peresvit Legend Fightshorts Black Rain - XL і Шорты Peresvit Legend Fightshorts Black Rain - XL від топових світових брендів 4410 Ви зможете побачити в нашій лінійці Шорти і брюки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Шорти і брюки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн