Шорти воротарські Lotto Short Cross GK S3718 ТВ (S3718)

КОД ТОВАРУ: 248826
  • Шорти воротарські Lotto Short Cross GK S3718 ТВ (S3718)
Шорти воротарські Lotto Short Cross GK S3718 ТВ (S3718)
Матеріал: 100% поліестер. Стать: чоловіча. Вік: дорослий. Колір чорний. Колекція весна-літо 2018. М'який і легкий матеріал. Не парить і добре виводить вологу. Яскраве забарвлення.
Lotto
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
1 260 грн
ЦІНА: 599 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 80 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
M, L, XL
Тип
Шорти
Вік
для дорослих
АРТИКУЛ
S3718
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шорти воротарські Lotto Short Cross GK S3718 ТВ (S3718) облягає крою зручно сидять на тілі, не створюючи незручностей. Шорти фіксуються на поясі за допомогою гумки, а також відмінно тягнуться і не сковують рухів. Це продукт, який найкраще, завдяки легкої синтетичної тканини, швидко вбирає піт, виводить його і не ускладнює виріб. З боків шорти мають ущільнений пошив зі звивистими лініями, а на передній частині нанесений логотип виробника. Середня довжина і обтягуючий фасон - це саме той варіант шорт, який буде оцінений воротарем, адже даний пошив буде дуже зручний під час перехоплення м'яча у воротах.


особливості:

  • колекція весна-літо 2018;
  • м'який і легкий матеріал;
  • не парить і добре виводить вологу;
  • яскраве забарвлення.


Характеристики:

Матеріал: 100% поліестер;
Стать: чоловіча;
Вік: дорослий;
Колір: чорний.


Виробник: Lotto (Італія).
Компанія Lotto почала свою діяльність в 1973 році з виробництва тенісної взуття. Зараз це відомий італійський бренд, який займається виготовленням товарів для тенісу, футболу, а також екіпіровки для фітнесу, легкої атлетики та практичного одягу для щоденного використання. Компанія є партнером Асоціації Тенісних Гравців (ATP), Жіночої тенісної асоціації (WTA), співпрацює з найбільшими гравцями з тенісу і футболу, а також є спонсором багатьох футбольних збірних команд. Вироби під маренням Lotto продаються більш ніж в 102 країнах світу.


Шорти воротарські Lotto Short Cross GK S3718 ТВ (S3718) купити за вигідною ціною 599 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Футбольные шорты/штаны таких торгових марок, як наприклад: Lotto в електронному каталозі Терраспорт
Шорти воротарські Lotto Short Cross GK S3718 ТВ (S3718)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти воротарські Lotto Short Cross GK S3718 ТВ (S3718)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Шорти воротарські Lotto Short Cross GK S3718 ТВ (S3718) буде Вашим першим кроком. В « Футбольні шорти / штани » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні шорти / штани здивує Вас своєю якістю. Штаны тренировочные 3/4 Select Mexico Knickers - 14 , Штаны тренировочные 3/4 Select Mexico Knickers - 14 і Штаны тренировочные 3/4 Select Mexico Knickers - 14 від знаменитих світових виробників 4355 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні шорти / штани . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Футбольні шорти / штани . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн