Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні

КОД ТОВАРУ: 139239
  • Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні
  • Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні - Фото №2
  • Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні - Фото №3
Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні
Тип виробу: універсальні спортивні шорти. Тканина: біфлекс. Розміри: з 44 по 50. Відповідність розміру з ростом: (44) 170 см, (46) 176 см, (48), 50 (180см). Колір чорний. Особливості: не мнуться і відмінно тягнуться; подовженого крою; на талії резинка.
Biflex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
261 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 35 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
44, 46, 48, 50
Тип
Шорти
Тип
Шорти
Стать
Для жінок
Сезон
Весна літо
АРТИКУЛ
DR-96W
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні - підійдуть для жінок, що займаються будь-якими видами спорту або хореографією. Завдяки дуже еластичному та міцному матеріалу, добре облягає навколо тіла, займатися в них зручно і комфортно. Біфлекс не вимогливий у догляді, вам потрібно всього лише випрати шорти без прасування, і вони готові до застосування. Через подовженого крою називаються "велосипедках", що нагадують велосипедні облягаючі шорти.

особливості:
- не мнуться і відмінно тягнуться;
- подовженого крою;
- на талії резинка.

Характеристики:
Тип виробу: універсальні спортивні шорти;
Тканина: біфлекс;
Розміри: з 44 по 50;
Відповідність розміру з ростом: (44) 170 см, (46) 176 см, (50) 180см;
Колір: чорні.

Виробник: Biflex (Китай).
Під ТМ Biflex випускається великий асортимент товарів спортивного призначення, які залучають споживачів низькою ціновою політикою. Продукція зарекомендувала себе як міцна і зручна в застосуванні. Всі товари пошиті з трикотажного полотна біфлекс, який містить багато лайкри, завдяки чому тканина не мнеться і добре тягнеться.

Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні підібрати і замовити по які завищеною вартістю 261 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские шорты таких торгових марок, як наприклад: Biflex в онлайн каталозі Терра Спорт
Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні - Фото №2 Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шорти

Давно планували зайнятися фігурою? Шорти спортивні жіночі Biflex UR DR-96W чорні допоможе на шляху до мети. В « Жіночі шорти » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі шорти обрадує Вас високою якістю. Шорти жіночі Active Age 2.31 pb чорні , Шорти жіночі Active Age 2.31 pb чорні і Шорти жіночі Active Age 2.31 pb чорні від топових світових брендів 2152 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі шорти . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі шорти . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн