Шорти футбольні дитячі Adidas Konn 16 SHTS WBY сині

КОД ТОВАРУ: 111997
  • Шорти футбольні дитячі Adidas Konn 16 SHTS WBY сині
Шорти футбольні дитячі Adidas Konn 16 SHTS WBY сині
Тип шорт: футбольні, дитячі. Матеріал: 100% поліестер. Розмір (зростання): 1,28 / 1,4 / 1,52 / 1,64 м. Колір: темно-синій.
Adidas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
595 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 79 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
128 см, 140 см, 152 см, 164 см
Тип
Шорти
АРТИКУЛ
AJ1394
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шорти футбольні дитячі Adidas Konn 16 SHTS WBY AJ1394 пошиті за традиційними викрійками і відповідають всім вимогам, що пред'являються до спортивній екіпіровці свого типу. Завдяки вільному крою відмінно сидять на тілі, забезпечуючи спортсмену максимальний комфорт. В області пояса надійно фіксуються завдяки еластичною широкій резинці. Міцна тканина, якісне пошиття та оздоблення швів забезпечують їм чудову носкість. Пошиті із застосуванням технології Climacool, що забезпечує їм хорошу вентиляцію.
Шорти футбольні дитячі Adidas Konn 16 SHTS WBY AJ1394 пошиті з міцного і ноского 100% поліестеру. Тип шорт: футбольні. Матеріал: 100% поліестер. Розмір (зростання): 1,28 / 1,4 / 1,52 / 1,64 м. Колір: темно-синій.

Особливості шорт:
- дитячі;
- футбольні;
- традиційний крій;
- відмінно сидять на тілі;
- не сковують рухів;
- пошиті з 100% поліестеру;
- технологія Climacool;
- чудово вентилюються;
- фіксуються на поясі за допомогою широкої гумки;
- якісна обробка швів;
- чудовий спортивний дизайн.

Шорти футбольні дитячі Adidas Konn 16 SHTS WBY AJ1394 - комфорт, стиль, якість!

Характеристики:
Тип шорт: футбольні, дитячі.
Матеріал: 100% поліестер.
Розмір (зростання): 1,28 / 1,4 / 1,52 / 1,64 м.
Колір: темно-синій.

Виробник: Adidas (Німеччина).

Adidas - легендарний німецький промисловий концерн, заснований в 1948 році Адольфом Дасслером і спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу та інвентарю, чиє якість і дизайн відповідають самим передовим тенденціям в світі спортивної моди. У складі концерну є 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в інших країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР. На даний момент компанія відповідальна за дистрибуцію продукції компаній Adidas, Reebok, Rockport, Y-3, RBK & CCM Hockey, а також Taylor-Made Golf.

Шорти футбольні дитячі Adidas Konn 16 SHTS WBY сині купити за вигідною ціною 595 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Футбольные шорты/штаны таких торгових марок, як наприклад: Adidas в онлайн магазині Терра Спорт
Шорти футбольні дитячі Adidas Konn 16 SHTS WBY сині

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти футбольні дитячі Adidas Konn 16 SHTS WBY сині"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Шорти футбольні дитячі Adidas Konn 16 SHTS WBY сині буде Вашим першим кроком. В « Футбольні шорти / штани » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні шорти / штани здивує Вас своєю якістю. Шорти футбольні Lotto Bermuda Omega Off Mi Q7971 Black , Шорти футбольні Lotto Bermuda Omega Off Mi Q7971 Black і Шорти футбольні Lotto Bermuda Omega Off Mi Q7971 Black від знаменитих світових виробників 4355 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні шорти / штани . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Футбольні шорти / штани . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн