Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green

КОД ТОВАРУ: 106226
  • Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green
  • Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green - Фото №2
Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green
Тип: шорти. Призначення: для ММА. Стать: чоловіча. Розміри в наявності: S, M, L, XL, XXL. Колір: чорний з зеленим.
Bad Boy
  • Шорты Bad Boy Legacy 3.0 Black/Green
  • Шорты Bad Boy Legacy 3.0 Black/Grey
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 787 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 239 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Мушля
Немає
Тип
Шорти
АРТИКУЛ
210607
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green - прекрасні практичні шорти відмінно підійдуть для будь-якого виду спорту. Завдяки еластичному тягнеться в 4 напрямках матеріалу, який був розроблений виходячи з рекомендацій чемпіонів з боїв без правил, цей матеріал володіє кращими характеристиками для занять цим видом спорту, ви зможете не обмежувати свої рухи і навантаження, також даний склад в парі з якісними швами забезпечить тривалу експлуатацію. Модель чудово підходить як для відпочинку, так і тренувань.

особливості:
- дуже міцний еластичний матеріал;
- матеріал стійкий до розривів;
- якісний і ергономічний спортивний крій;
- якісний принт, стильний дизайн.

Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green - захист і якість, які не підведуть в будь-яких ситуаціях!

Характеристики:
Тип: шорти;
Призначення: для ММА;
Стать: чоловіча;
Розміри: S, M, L, XL, XXL;
Матеріал: полегшений матеріал «Vastek» з бамбуковим волокном;
Повітропроникність: відмінна;
Колір: чорний з зеленим.

Виробник: Bad Boy (США).
Bad Boy - компанія першопроходець в альтернативних видах спорту і стилях. Заснований в 1982 році в місті Сан-Дієго, Штат Каліфорнія, бренд побудував собі ім'я, виступаючи спонсором спортсменів і спортивних подій в серфінгу, скейтбордингу, і мотокросі. У 90-х компанія розширює свій вплив на такі види спорту як джиу-джицу, і ММА, спонсоруючи легенду бразильського джиу-джицу, власника чорного пояса, Ріксон Грейсі і чемпіонів ММА Віктора Белфорт, і Френка Шемрок. Команда була розширена за рахунок підтримки в турнірах таких молодих бійців як Марка Керра і Антоніо Родріго Ногейра. Сьогодні Bad Boy продовжує традицію підтримки провідних спортивних змагань, бойові види спорту, і фітнес спортсменів усього світу, таких як: Кріс Вайдман (UFC у середній вазі), ДеМарко Мюррей (All Pro НФЛ біг назад), і Дем'ян Майя (всесвітньо відомий в розряді бразильського джиу-джитсу (чорний пояс). Bad Boy увесь час свого існування здійснює підтримку спортсменам бійцівських видів спорту, забезпечує найвищу якість виробленої продукції, а інноваційні рішення застосовуються в даній компанії здійснюють благодійний вплив на підвищення якості тренувань і життя спортсменів, можна сказати що компанія задає стиль, завдяки своїй автентичності та якості. на даний момент продукція компанії реалізується на всіх континентах, і має популярність у спортсменів різних категорій.


Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green купити за вигідною ціною 1 787 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Шорты и брюки таких торгових марок, як наприклад: Bad Boy в електронному каталозі Терраспорт
Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шорти і брюки

Давно мрієте зайнятися спортом? Шорти Bad Boy Legacy 3.0 Black / Green буде Вашим першим кроком. В « Шорти і брюки » є все, що необхідно спортсмену. Шорти і брюки здивує Вас своєю якістю. Трусы для тайского бокса TWINS ZB-6138-Y желтые - XL , Трусы для тайского бокса TWINS ZB-6138-Y желтые - XL і Трусы для тайского бокса TWINS ZB-6138-Y желтые - XL від знаменитих світових виробників 4410 Ви знайдете в нашому розділі Шорти і брюки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Шорти і брюки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн