Велошлем Tempish Event зелений, розмір - M

КОД ТОВАРУ: 83947
  • Велошлем Tempish Event зелений, розмір - M
Велошлем Tempish Event зелений, розмір - M
Пол: унісекс. Тип фіксації: ремінець (регульований). Захист: голова. Ремінець: регульований. Розмір: M Вентиляція: +. Матеріал: пінопласт (захисна оббивка). Каркас: ПВХ (полівінілхлорид).
Tempish
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
535 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 71 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Шоломи
Вік
Для дорослих
АРТИКУЛ
10200109/grn/M
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Tempish Event - захисний шолом для екстремалів різних видів спорту (для скейтерів, ролерів, велосипедистів, байкерів і т.д.). Завдяки міцній оболонці, яка складається із захисної оббивки EPS і зовнішньої захисної шкаралупи, даний шолом ефективно поглинає удари.

Шолом Tempish Event має оригінальний і привабливий дизайн. Також дана модель шолома не обмежує рухів, що забезпечується зручною міцної лямкою, яку можна вільно регулювати.

Особливості шолома:

- ефективно поглинає удари;

- регульована лямка.

Шолом захисний Tempish Event - спортивний аксесуар європейського рівня!

Характеристики:

Пол: унісекс;

Тип фіксації: ремінець (регульований);

Захист: голова;

Ремінець: регульований;

Розмір: M;

Вентиляція: є;

Матеріал: пінопласт (захисна оббивка);

Каркас: ПВХ (полівінілхлорид).

Виробник: Tempish (Чехія).

У 1991 році в Чехії була створена компанія Tempish, яка за цей недовгий термін стала однією з найкращих в сфері активного відпочинку. Мешканці не тільки Чехії, але і Австрії, Німеччини, Іспанії, Швейцарії, Франції та США оцінили справжню європейську якість продукції Tempish. Компанія почала свій шлях з випуску інлайнових роликових ковзанів, але на сьогоднішній день в її асортименті є багато різноманітної продукції - від спортивних очок до льодових ковзанів і скейтборду. У 1988 році в Південній Моравії бренд Tempish став офіційним ексклюзивним дистриб'ютором продукції англійської марки Hi-Tec.


Велошлем Tempish Event зелений, розмір - M купити за вигідною ціною 535 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Защита для катания таких торгових марок, як наприклад: Tempish в онлайн магазині Терра Спорт
Велошлем Tempish Event зелений, розмір - M

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велошлем Tempish Event зелений, розмір - M"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для катання

Давно мрієте зайнятися спортом? Велошлем Tempish Event зелений, розмір - M буде Вашим першим кроком. В « Захист для катання » є все, що необхідно спортсмену. Захист для катання здивує Вас своєю якістю. Захист для катання (комплект) Rollerblade X- gear 3-расk 2018 (067P0100-2018) , Захист для катання (комплект) Rollerblade X- gear 3-расk 2018 (067P0100-2018) і Захист для катання (комплект) Rollerblade X- gear 3-расk 2018 (067P0100-2018) від знаменитих світових виробників 820 Ви знайдете в нашому розділі Захист для катання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Захист для катання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн