Шолом гірськолижний Julbo Symbio white

КОД ТОВАРУ: 127927
  • Шолом гірськолижний Julbo Symbio white
Шолом гірськолижний Julbo Symbio white
Матеріал: пінополістирол; Розмір: 56-58, 58-60, 60-62 см; Матеріал каркаса: пластик; Вага: 480 г; Колір білий. Особливості: гібридна конструкція (In-Mold, ABS / Half shell, EPS); анатомічна форма; тонке припасування; амортизація і теплоізоляція; наявність регульованої системи вентиляції; накладки знімні на вуха; настроюється ремінець; додатковий захист шиї.
Julbo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 104 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 548 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
58-60 см, 60-62 см
Тип
Шоломи
АРТИКУЛ
JCI 608 3 11-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шолом гірськолижний Julbo Symbios white забезпечить максимальний захист і комфорт під час їзди. Виконано за технологією Hybrid - в цьому шоломі поєднуються In-mold та Hardshell технології. Ударопрочная оболонка шолома ABS виготовлена за допомогою лиття під тиском, дуже стійка до подряпин і призначена для розподілу удару по всій поверхні. Ця оболонка покриває основу з In-mold каркаса, вплавлення в піну EPS, яка поглинає удар. У даній моделі передбачені знімні вуха, які дуже просто знімаються, а система вентиляції добре підтримує мікроклімат усередині шолома. Шолом Julbo Symbios підійде як для чоловіків, так і для жінок.

особливості:

- гібридна конструкція (In-Mold, ABS / Hardshell, EPS);

- анатомічна форма;

- тонка підгонка;

- амортизація і теплоізоляція;

- наявність регульованої системи вентиляції;

- накладки знімні на вуха;

- настроюється ремінець;

- додатковий захист шиї.

Характеристики:

Матеріал: пінополістирол;

Розмір: 56-58, 58-60, 60-62 см;

Матеріал каркаса: пластик;

Вага: 480 г;

Колір: білий.

Виробник: Julbo (Франція).

Julbo   - це знаменита французька марка, яка спеціалізується на виробництві гірськолижних масок, шоломів, сонцезахисних і спортивних окулярів для зимових видів спорту.


Шолом гірськолижний Julbo Symbio white купити за вигідною ціною 4 104 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Шлемы и защита для катания на лыжах таких торгових марок, як наприклад: Julbo в онлайн магазині Терра Спорт
Шолом гірськолижний Julbo Symbio white

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом гірськолижний Julbo Symbio white"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шоломи й захист для катання на лижах

Давно мрієте зайнятися спортом? Шолом гірськолижний Julbo Symbio white буде Вашим першим кроком. В « Шоломи й захист для катання на лижах » є все, що необхідно спортсмену. Шоломи й захист для катання на лижах здивує Вас своєю якістю. Шлем горнолыжный Julbo Twist black 50-52 cм , Шлем горнолыжный Julbo Twist black 50-52 cм і Шлем горнолыжный Julbo Twist black 50-52 cм від знаменитих світових виробників 2083 Ви знайдете в нашому розділі Шоломи й захист для катання на лижах . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Шоломи й захист для катання на лижах . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн