Шолом гірськолижний Julbo First pink 52-54 см

КОД ТОВАРУ: 127920
  • Шолом гірськолижний Julbo First pink 52-54 см
Шолом гірськолижний Julbo First pink 52-54 см
Матеріал: пінополістирол; Розмір: 52-54 см; Матеріал каркаса: пластик; Вага: 350 г; Колір: рожевий. Особливості: жорстка цілісна конструкція; технологія In-mold; система лиття; анатомічна форма; тонке припасування; наявність вентиляції Air flow; напівтверді накладки на вуха; фіксатор гумки маски; настроюється ремінець.
Julbo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 064 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 276 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Розмір
52-54 см
Тип
Шоломи
АРТИКУЛ
JCI 602 3 18
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шолом гірськолижний Julbo First pink - гірськолижний дитячий шолом, який забезпечить максимальний захист і комфорт під час їзди. Він виконаний по техніці литва. Технологія In-mold створена із застосуванням високоякісних матеріалів EPS і ABS-пластик, які витримують великі навантаження і розсіюють енергію удару. У даній моделі передбачені напівтверді накладки на вуха, а система вентиляції добре підтримує мікроклімат усередині шолома. Шолом Julbo First Pink - спеціально розроблена модель для дівчаток.

особливості:

- жорстка цілісна конструкція;

- технологія In-mold;

- система лиття;

- анатомічна форма;

- тонка підгонка;

- наявність вентиляції Air flow;

- напівтверді накладки на вуха;

- фіксатор гумки маски;

- настроюється ремінець.


Характеристики:

Матеріал: пінополістирол;

Розмір: 52-54 см;

Матеріал каркаса: пластик;

Вага: 350 г;

Колір: рожевий.

Виробник: Julbo (Франція).

Julbo   - це знаменита французька марка, яка спеціалізується на виробництві гірськолижних масок, шоломів, сонцезахисних і спортивних окулярів для зимових видів спорту.


Шолом гірськолижний Julbo First pink 52-54 см купити за вигідною ціною 2 064 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Шлемы и защита для катания на лыжах таких виробників, як наприклад: Julbo в магазині terrasport.ua
Шолом гірськолижний Julbo First pink 52-54 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом гірськолижний Julbo First pink 52-54 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шоломи й захист для катання на лижах

Давно мрієте зайнятися спортом? Шолом гірськолижний Julbo First pink 52-54 см буде Вашим першим кроком. В « Шоломи й захист для катання на лижах » є все, що необхідно спортсмену. Шоломи й захист для катання на лижах здивує Вас своєю якістю. Шолом гірськолижний Alpina Grap Visor HM, чорний (A9093-30) , Шолом гірськолижний Alpina Grap Visor HM, чорний (A9093-30) і Шолом гірськолижний Alpina Grap Visor HM, чорний (A9093-30) від знаменитих світових виробників 2083 Ви знайдете в нашому розділі Шоломи й захист для катання на лижах . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Шоломи й захист для катання на лижах . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн