Шолом гірськолижний Alpina Grap white

КОД ТОВАРУ: 104040
  • Шолом гірськолижний Alpina Grap white
Шолом гірськолижний Alpina Grap white
Тип шолома: гірськолижний. Призначення: сноуборд, лижі. Матеріал: пінополістирол. Технологія In-Mold. Кріплення: ремінець. Додатково: знімні вушні панелі. Колір білий. Розмір: 54-57; 57-61 / 57-61; 61-64.
Alpina
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 705 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 495 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
54-57, 57-61
Тип
Шоломи
АРТИКУЛ
A9036-19
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шолом гірськолижний Alpina Grap відноситься до лінійки шоломів для лижників і сноубордистів. Поєднує в собі чудовий рівень захисту з простотою дизайну, а, крім того, забезпечує хорошу чутність. Шолом виготовлений із застосуванням технології In-Mold, що забезпечує виняткову міцність виробу при його мінімальній вазі. Він не боїться механічних пошкоджень, викликаних падінням або ударом об жорсткі або загострені поверхні. Шолом легко підганяється під будь-який розмір голови за допомогою комфортного поворотного кільця, що забезпечує дуже комфортну посадку шолома. Фіксують ремінці кріпляться разом за допомогою зручного і простого у використанні Y-затиску, що забезпечує легке застібання / розстібання шолома. Крім того, в цій моделі використовується система Edge Protect - спеціальна обробка країв для більшої безпеки на схилі. Знімні вушні панелі дозволяють легко адаптуватися до погодних умов. При теплій сонячній погоді вони знімаються, в разі похолодання легко кріпляться назад за допомогою засувки або кнопок.
Шолом гірськолижний Alpina Grap має двошарову структуру. Зовнішній шар шолому проведений з тонкого і легкого матеріалу, надзвичайно стійкого до подряпин і вм'ятин, а також - до ультрафіолетового випромінювання і накопичення статичної напруги. Внутрішній корпус шолома зроблений з матеріалу HI-EPS, структура якого представляє собою безліч мікроскопічних повітряних кишень, які б забезпечували надійний захисний ефект і добре поглинають зайву вологу. Наявність мікропор в ньому забезпечує чудову вентиляцію шкірі голови. Підкладка шолома легко знімається, стирається вручну в теплій мильній воді, сушиться і легко кріпиться назад.

Особливості шолома:
- гірськолижний;
- унісекс;
- технологія In-Mold;
- система Edge Protect;
- знімні вушні панелі;
- найвищий ступінь захисту;
- висока міцність зовнішнього шару;
- вентильований внутрішній шар;
- не боїться механічних пошкоджень;
- легко регулюється розмір;
- просто застібається / розстібається;
- підкладка шолома легко знімається для прання;
- стильний дизайн.

Шолом гірськолижний Alpina Grap - міцний, комфортний, стильний!

Характеристики:
Тип шолома: гірськолижний.
Призначення: сноуборд, лижі.
Матеріал: пінополістирол.
Технологія In-Mold.
Кріплення: ремінець.
Додатково: знімні вушні панелі.
Колір: білий.
Розмір: 54-57; 57-61 / 57-61; 61-64.

Виробник: Alpina (Німеччина).

Компанія Alpina була заснована в 1980 році в Німеччині, в місті Фрідберг-Дерхінг. Випускаються нею гірськолижні маски, завдяки своїй високій якості і сучасного дизайну, користуються популярністю не тільки у споживачів європейських країн, але також - Австралії і США.







Шолом гірськолижний Alpina Grap white купити за вигідною ціною 3 705 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Шлемы и защита для катания на лыжах таких виробників, як наприклад: Alpina в магазині terrasport.ua
Шолом гірськолижний Alpina Grap white

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом гірськолижний Alpina Grap white"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шоломи й захист для катання на лижах

Давно мрієте зайнятися спортом? Шолом гірськолижний Alpina Grap white буде Вашим першим кроком. В « Шоломи й захист для катання на лижах » є все, що необхідно спортсмену. Шоломи й захист для катання на лижах здивує Вас своєю якістю. Шолом гірськолижний Alpina Grap Visor HM, чорний (A9093-30) , Шолом гірськолижний Alpina Grap Visor HM, чорний (A9093-30) і Шолом гірськолижний Alpina Grap Visor HM, чорний (A9093-30) від знаменитих світових виробників 2083 Ви знайдете в нашому розділі Шоломи й захист для катання на лижах . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Шоломи й захист для катання на лижах . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн