Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M)

КОД ТОВАРУ: 401058
  • Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M)
  • Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №2
  • Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №3
  • Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №4
  • Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №5
  • Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №6
  • Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №7
Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M)
Матеріал верху: Поліуретан (PU). Матеріал наповнювача: поліуретанова піна. Розмір: M. Колір: чорний. Призначення: бокс. Тип: У мексиканському стилі. Фіксація на голові: липучки.
UFC
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 092 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 146 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Шоломи
АРТИКУЛ
UHK-69759
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Матеріал верху: Поліуретан (PU).
Матеріал наповнювача: поліуретанова піна.
Розмір: M.
Колір: чорний.
Призначення: бокс.
Тип: У мексиканському стилі.
Фіксація на голові: липучки.


Шолом боксерський в мексиканському стилі бренду UFC - зручний і корисний аксесуар, який надійно захистить голову спортсмена під час тренувань і показових виступів. Відрізняється зручною конструкцією, має безліч переваг перед подібними товарами.


опис

Конструкція шолома, виконаного в мексиканському стилі, передбачає наявність додаткового захисту в області щік. Фіксація відбувається швидко і зручно за допомогою спеціальних липучок. З усіх боків спортсмену забезпечений відмінний огляд.

Як матеріал виготовлення виробник вибрав поліуретан, який є чудовою альтернативою натуральної шкіри. Володіючи практично тими ж якостями, поліуретан стоїть на порядок дешевше. Матеріал міцний, якісний і зносостійкий. Виріб прослужить дійсно довго, при цьому не втративши свій первісний вигляд.

Шолом UFC - легка, але в той же час максимально надійний захист. Велика частина особи залишається закритою. Завдяки посиленій захисту в області вух, останні захищені від переломів і всіляких травм.


наша думка

Боксерський шолом в мексиканському стилі стане відмінним захистом бійців будь-якого рівня під час тренувань і боїв. Посилений захист вух і щік, висока якість матеріалів виготовлення і прийнятна вартість - основні переваги цієї моделі.


Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) купити за вигідною ціною 1 092 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Защита для головы таких торгових марок, як наприклад: UFC в онлайн каталозі Терра Спорт
Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №2 Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №3 Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №4 Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №5 Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №6 Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) - Фото №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для голови

Давно мрієте зайнятися спортом? Шолом боксерський в мексиканському стилі PU UFC UHK-69759, чорний (M) буде Вашим першим кроком. В « Захист для голови » є все, що необхідно спортсмену. Захист для голови здивує Вас своєю якістю. Шлем тренировочный Firepower FPHG3 красный - M , Шлем тренировочный Firepower FPHG3 красный - M і Шлем тренировочный Firepower FPHG3 красный - M від знаменитих світових виробників 767 Ви знайдете в нашому розділі Захист для голови . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Захист для голови . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн