Шейкер спортивний LivePro Shake Bottle (LP8147)

КОД ТОВАРУ: 274068
  • Шейкер спортивний LivePro Shake Bottle (LP8147)
  • Шейкер спортивний LivePro Shake Bottle (LP8147) - Фото №2
Шейкер спортивний LivePro Shake Bottle (LP8147)
Спортивний шейкер LivePro SHAKE BOTTLE LP8147 являє собою компактний резервуар для води, спортивних напоїв, шейків, фрешів або інших рідин в дорогу. Виготовляється він з екологічно безпечного пластика, який не містить бісфенол і фталатів. Переваги LP8147 шейкера спортивного: якісний, екологічно безпечний пластик стійкість до зовнішніх впливів і агресивних рідин фліп-кришка StayOpen сумісність з усіма групами харчових добавок в комплекті в віночком Використовувати спортивний шейкер LiveUp LP8147 можуть спортсмени в професійних тренуваннях різного віку, діти під час прогулянок і в школу, і просто як зручний аксесуар для щоденного використання. Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання. Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань. Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.
LivePro
КУПИТИ
ЦІНА:
180 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
білий / синій
Розмір
600 мл
Обсяг, мл
600
АРТИКУЛ
LP8147
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивний шейкер LivePro SHAKE BOTTLE LP8147 являє собою компактний резервуар для води, спортивних напоїв, шейків, фрешів або інших рідин в дорогу. Виготовляється він з екологічно безпечного пластика, який не містить бісфенол і фталатів.

Використовувати спортивний шейкер LiveUp LP8147 можуть спортсмени в професійних тренуваннях різного віку, діти під час прогулянок і в школу, і просто як зручний аксесуар для щоденного використання.

Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання.

Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань.

Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.

особливості:

  • якісний, екологічно безпечний пластик
  • стійкість до зовнішніх впливів і агресивних рідин
  • фліп-кришка StayOpen
  • сумісність з усіма групами харчових добавок
  • в комплекті в віночком

Основні характеристики:

  • Розмір: 600мл
  • Колір: білий / синій

Виробник: LivePro


Шейкер спортивний LivePro Shake Bottle (LP8147) купити за вигідною ціною 180 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Шейкеры таких торгових марок, як наприклад: LivePro в онлайн каталозі Терра Спорт
Шейкер спортивний LivePro Shake Bottle (LP8147) Шейкер спортивний LivePro Shake Bottle (LP8147) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шейкер спортивний LivePro Shake Bottle (LP8147)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шейкери

Давно мрієте зайнятися спортом? Шейкер спортивний LivePro Shake Bottle (LP8147) буде Вашим першим кроком. В « Шейкери » є все, що необхідно спортсмену. Шейкери здивує Вас своєю якістю. Шейкер BlenderBottle Classic Loop 820 мл Orange з кулькою , Шейкер BlenderBottle Classic Loop 820 мл Orange з кулькою і Шейкер BlenderBottle Classic Loop 820 мл Orange з кулькою від знаменитих світових виробників 503 Ви знайдете в нашому розділі Шейкери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Шейкери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн