Шейкер Form Labs Natural 700 мл прозорий

КОД ТОВАРУ: 104968
  • Шейкер Form Labs Natural 700 мл прозорий
Шейкер Form Labs Natural 700 мл прозорий
Шейкер Form Labs Natural 700 мл - аксесуар, який обов'язково повинен бути у кожного спортсмена. З його допомогою ви зможете не тільки пити звичайну воду, а й змішувати спеціальні коктейлі та замінники їжі. Обсяг: 700 мл. Колір: прозорий. Матеріал: пластик.
Form Labs
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
179 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
48356
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шейкер Form Labs Natural 700 мл - аксесуар, який обов'язково повинен бути у кожного спортсмена. З його допомогою ви зможете не тільки пити звичайну воду, а й змішувати спеціальні коктейлі та замінники їжі. Органічний пластик вторинної переробки абсолютно нешкідливий для їжі і досить міцний для тривалого використання. У нього немає неприємного запаху, який часто можна відчути у шейкерів інших марок. Резервуар досить великий, щоб вмістити необхідний обсяг рідини для тренування. Сітка і дві кришки дадуть можливість ретельно перемішувати напій і носити з собою, не боячись протоки.

особливості:

- натуральний матеріал високої якості;

- підходить для будь-якого коктейлю.

Шейкер Form Labs Natural 700 мл - тренуйтеся комфортно!

характеристики:

Обсяг: 700 мл;

Колір: прозорий;

Матеріал: пластик.

Виробник: Form Labs (Німеччина).

Торгова марка Form Labs з'явилася в 2004 році. Ця фірма випускає харчова добавки для спортсменів, а також аксесуари найвищої якості. У прагненні бути кращими і домогтися найвищої ефективності своєї продукції, Form Labs використовує тільки новітні технології та сучасне обладнання на виробництві. Продукція Form Labs сертифікована міжнародними організаціями.


Шейкер Form Labs Natural 700 мл прозорий купити за вигідною ціною 179 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Шейкеры таких торгових марок, як наприклад: Form Labs в онлайн каталозі Терра Спорт
Шейкер Form Labs Natural 700 мл прозорий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шейкер Form Labs Natural 700 мл прозорий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шейкери

Давно мрієте зайнятися спортом? Шейкер Form Labs Natural 700 мл прозорий буде Вашим першим кроком. В « Шейкери » є все, що необхідно спортсмену. Шейкери здивує Вас своєю якістю. Шейкер BlenderBottle Classic Loop 820 мл Orange з кулькою , Шейкер BlenderBottle Classic Loop 820 мл Orange з кулькою і Шейкер BlenderBottle Classic Loop 820 мл Orange з кулькою від знаменитих світових виробників 503 Ви знайдете в нашому розділі Шейкери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Шейкери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн