Шапка в'язана Tramp хакі

КОД ТОВАРУ: 100794
  • Шапка в'язана Tramp хакі
Шапка в'язана Tramp хакі
Шапка в'язана хакі подбає про вашій голові. Щільна окантовка збереже тепло всередині і зігріє вуха. Щільний матеріал, вив'язані в два шари, не пропустить вітер або сніг під шапку. Матеріал: акрил 100%. Колір: хакі. Призначення: унісекс.
Tramp
  • Шапка вязаная Tramp хаки
  • Шапка вязаная Tramp черная
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
145 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
Тип
Шапки
АРТИКУЛ
TRCA-002-H
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Якщо ви любите зимовий туризм, то знаєте, що вкрай важливо подбати про те, щоб ваше тіло було в теплі. Шапка в'язана хакі подбає про вашій голові. Щільна окантовка збереже тепло всередині і зігріє вуха. Щільний матеріал, вив'язані в два шари, не пропустить вітер або сніг під шапку. Ергономічна форма щільно облягає голову, не надаючи зайвого тиску. Стримані кольори підійдуть як чоловікові, так і жінці.

особливості:

- анатомічна форма;

- щільна окантовка;

- щільний матеріал.

Шапка в'язана хакі - тримайте голову в теплі!

Характеристики:

Матеріал: акрил 100%;

Колір: хакі;

Призначення: унісекс.

Виробник: Tramp (США).

Компанія Tramp спеціалізується на виробництві обладнання та одягу для туристів. Вся продукція (спальні мішки, рюкзаки, снігоступи, намети і т.п.) виготовляється з найсучасніших і міцних матеріалів. При виробництві враховуються всі потреби покупця, в тому числі, щоб при високій якості, речі були легкими і зручними. На вітчизняному ринку компанія з'явилася близько 10 років тому і швидко завоювала аудиторію.


Шапка в'язана Tramp хакі купити по які завищеною вартістю 145 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Одежда и обувь для рыбалки таких брендів, як наприклад: Tramp в каталозі Терра Спорт
Шапка в'язана Tramp хакі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шапка в'язана Tramp хакі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно планували зайнятися фігурою? Шапка в'язана Tramp хакі буде Вашим першим кроком. В « Одяг та взуття для риболовлі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Одяг та взуття для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL , Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL і Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL від знаменитих світових виробників 3300 Ви зможете побачити в нашій категорії Одяг та взуття для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Одяг та взуття для риболовлі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн