Шапка водонепроникне з бубоном Dexshell рожева

КОД ТОВАРУ: 126182
  • Шапка водонепроникне з бубоном Dexshell рожева
Шапка водонепроникне з бубоном Dexshell рожева
Розмір: one size; Зовнішній матеріал: 100% акрил; Внутрішній матеріал: 100% теплий фліс; Середній шар: Porele (водонепроникна мембрана); Колір рожевий. Особливості: водонепроникна утеплена шапка; три функціональних шару; мембрана Porele; універсальний розмір (56-58 см в обхваті); стильний дизайн; шапка-унісекс.
Dexshell
  • Шапка водонепроницаемая с бубоном Dexshell розовая
  • Шапка водонепроницаемая с бубоном Dexshell серая
  • Шапка водонепроницаемая с бубоном Dexshell оранжевая
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
610 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 81 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Розмір
One size
Тип
Шапки
АРТИКУЛ
DH342P
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шапка водонепроникне з бубоном Dexshell рожева - це непрозора шапка високої якості, добре зігріває і захищає голову від вогкості. Шапка складається з трьох шарів: верхній шар з акрилу, середній шар виконаний з мембранної плівки, а третій - з флісу. Зовнішній акриловий шар Dexshell робить шапку стійкою до зношування і добре зберігає форму. Мембрана Porele володіє такими властивостями, що пропускає вологу тільки в одному напрямку, виводячи її назовні. Навіть під сильним дощем шапка не промокне. Мембрана відмінно захищає голову від вітру, не створюючи парниковий ефект. Третій шар виконаний з дуже приємного м'якого флісу, який також захищає від вітру і зберігає тепло. Дана модель з бубоном прекрасно підійде для жінок.

особливості:
- водонепроникна утеплена шапка;
- три функціональних шару;
- мембрана Porele;
- універсальний розмір (56-58 см в обхваті);
- стильний дизайн.

Характеристики:
Розмір: one size;
Зовнішній матеріал: 100% акрил;
Внутрішній матеріал: 100% теплий фліс;
Середній шар: Porele (водонепроникна мембрана);
Колір: рожевий.

Виробник: Dexshell.
Dexshell - це велика іноземна компанія, яка вперше надала нове покоління водонепроникних і дихаючих шапочок, шкарпеток і рукавичок для холодної пори року.


Шапка водонепроникне з бубоном Dexshell рожева підібрати і купити за реальною ціною 610 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Женские головные уборы таких торгових марок, як наприклад: Dexshell в електронному магазині Terra Sport
Шапка водонепроникне з бубоном Dexshell рожева

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шапка водонепроникне з бубоном Dexshell рожева"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі головні убори

Давно хочете зайнятися фігурою? Шапка водонепроникне з бубоном Dexshell рожева допоможе почати легко. В « Жіночі головні убори » є все, що Вам знадобиться. Жіночі головні убори обрадує Вас своєю надійністю. Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) 2day Volcano Hood 1.0, зелений (10119OS) , Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) 2day Volcano Hood 1.0, зелений (10119OS) і Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) 2day Volcano Hood 1.0, зелений (10119OS) від кращих світових постачальників 2157 Ви зможете знайти в нашій лінійці Жіночі головні убори . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Жіночі головні убори . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн