Сітка для настільного тенісу Joola Snapper (31013J)

КОД ТОВАРУ: 232067
  • Сітка для настільного тенісу Joola Snapper (31013J)
Сітка для настільного тенісу Joola Snapper (31013J)
Стан: новий; Матеріал: бавовна; Додаткові можливості: регулювання натягу; У комплекті: сітка, інструкція. Колір чорний.
Joola
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 140 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 152 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Клас
аматорський, професійний
Застосування
всепогодний
Колір поверхні
чорний
АРТИКУЛ
31013J
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сітка для настільного тенісу Joola Snapper (31013J) виконана з якісної бавовняної тканини, що стоятиме на перешкоді утворенню катишків, потертостей і надривів. Це підтверджується відповідністю європейським стандартам якості EN 14468-2С. Відмінною особливістю цієї моделі від аналогів, є масивна металева конструкція оснащена прищіпкою. За допомогою якої, сітка швидко і легко кріпиться до столу, і надійно на ньому закріплюється. Висоту сітки і силу натягу можна регулювати вручну. Сітка Joola Snapper підходить для використання, як початківцями любителям, так і професійним гравцям.


особливості:

  • регулювання натягу;
  • масивна металева конструкція з прищіпкою;
  • міцність.


Характеристики:
Стан: новий;
Матеріал: бавовна;
Додаткові можливості: регулювання натягу;
У комплекті: сітка, інструкція;
Колір: чорний.


Виробник: Joola (Німеччина).
Компанія Joola розпочала свою діяльність в 1952 році, і з тих пір вважається лідером світового ринку за якістю продукції, що виробляється. За роки свого існування вона міцно закріпилася в своїх продажах товарів для настільного тенісу. Управлінські функції в компанії, взяв на себе Міхаель Бахтлер в 1973 році, оскільки володіє великими знаннями і має великий досвід в цьому виді спорту. Саме його Інтернаціональне співтовариство індустрії настільного тенісу вибрало на посаду свого президента. Компанія Joola неодноразово отримувала нагороди за свої розробки і відмінна якість виробленої продукції. Безліч з новинок товарів, переймають інші компанії, що тільки підкреслює рівень якості Joola. На сьогоднішній день торгова марка Joola, має представництва в 30 країнах, а товари експортуються більш ніж в 55 країн по всьому світу.


Сітка для настільного тенісу Joola Snapper (31013J) купити за вигідною ціною 1 140 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Сетки для настольного тенниса таких торгових марок, як наприклад: Joola в онлайн магазині Терра Спорт
Сітка для настільного тенісу Joola Snapper (31013J)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сітка для настільного тенісу Joola Snapper (31013J)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сітки для настільного тенісу

Давно мрієте зайнятися спортом? Сітка для настільного тенісу Joola Snapper (31013J) буде Вашим першим кроком. В « Сітки для настільного тенісу » є все, що необхідно спортсмену. Сітки для настільного тенісу здивує Вас своєю якістю. Сітка для настільного тенісу DHS MT-P106 , Сітка для настільного тенісу DHS MT-P106 і Сітка для настільного тенісу DHS MT-P106 від знаменитих світових виробників 6727 Ви знайдете в нашому розділі Сітки для настільного тенісу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Сітки для настільного тенісу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн