Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250

КОД ТОВАРУ: 143891
  • Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250
  • Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 - Фото №2
  • Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 - Фото №3
  • Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 - Фото №4
  • Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 - Фото №5
Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250
Колір синій. Матеріал: нейлон, пластик, метал. Особливості: Легкість кріплення. Чи не псує поверхню столу. Легке транспортування.   Надійні матеріали.
Zelart
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
280 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
P250
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сітка для настільного тенісу з кріпленням ZLT GD P250 - модель, яка розрахована на стандартні тенісні столи. Сітка міцна, виконана з нейлону, не деформується і не розтягується з часом. Аксесуар кріпиться до столу за допомогою металевих кліпс. Кліпси НЕ зісковзують з часом і не псують покриття столу. Сітка легко транспортується.

особливості:

·          Легкість кріплення;

·          Чи не псує поверхню столу;

·          Легке транспортування;

·          Надійні матеріали.

Характеристики:

  Колір: синій;

  Матеріал: нейлон, пластик, метал.

Виробник: ZLT (Пакистан).

Компанія займається розробкою спортивного інвентарю. Виробник може похвалитися великим вибором, який доступний кожному покупцеві. Якість аксесуарів високе, а цінова політика прийнятна для клієнтів. Саме тому компанія вийшла на світовий ринок. Але їхня продукція продовжує вдосконалюватися, а виробник не втомлюється розвиватися в різних напрямках спорту.


Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 вибрати за доступною вартості 280 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Сетки для настольного тенниса таких брендів, як наприклад: Zelart в каталозі магазина Terrasport
Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 - Фото №2 Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 - Фото №3 Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 - Фото №4 Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сітки для настільного тенісу

Давно хотіли зайнятися спортом? Сітка для настільного тенісу ZLT GD P250 - це Ваш перший крок. В « Сітки для настільного тенісу » є все, що знадобиться спортсмену. Сітки для настільного тенісу здивує Вас своєю оригінальністю. Сітка для настільного тенісу Torneo TI-NS100 , Сітка для настільного тенісу Torneo TI-NS100 і Сітка для настільного тенісу Torneo TI-NS100 від кращих світових виробників 6727 Ви можете знайти в нашій категорії Сітки для настільного тенісу . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Сітки для настільного тенісу . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн