Щитки футбольні Select Shin Guards Standard (646220-107)

КОД ТОВАРУ: 235961
  • Щитки футбольні Select Shin Guards Standard (646220-107)
Щитки футбольні Select Shin Guards Standard (646220-107)
Тип: амуніція; Призначення: футбол; Склад: піна EVA, поліуретан 100%; Розмір: XS, S, M, L; Колір: салатовий; Виробник: Select (Данія).
Select
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
451 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 60 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Розмір
S, M, L
Тип
Щитки, наколінники
Матеріал
Поліуретан, EVA
АРТИКУЛ
646220-107
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Щитки футбольні Select Shin Guards Standard (646220-107) є частиною основної амуніції при заняттях футболом. Йдуть поряд з бутсами і ігровою формою, тому що надають важливу захист гомілковостопного суглоба від розтягнень і травм захисників і півзахисників. Щитки виготовлені з розробки професіоналів своєї справи, тому відповідають високим вимогам. Завдяки пеноматеріалов, вони мають м'яку текстуру з внутрішньої сторони захисту, для більшого комфорту при носінні. Хомути надійно фіксують спорядження, не дозволяючи злітати в найважливіший момент. У комплект включено два щитка на липучках.

особливості:

  • захист гомілки;
  • сучасний дизайн;
  • легка вага;
  • не сковують рухи;
  • надійна фіксація.

Характеристики:
Тип: амуніція;
Призначення: футбол;
Склад: піна EVA, поліуретан 100%;
Розмір: XS, S, M, L;
Колір: салатовий.

Виробник: Select (Данія).
Select - інноваційна датська компанія з довгою і захоплюючою історією. Була створена в 1947 році голкіпером датської національної збірної з футболу. Компанія випускає близько трьох мільйонів м'ячів в рік і представлена в більшості країн світу, а також експортує свою продукцію, в більш ніж 50 країн світу. Select - один з провідних світових виробників м'ячів ручної роботи. На додаток до них, асортимент компанії включає буквально все, в рамках устаткування для особливого футболу, футзалу та гандболу, включаючи спортивні змагання, спортивний догляд, рукавички воротаря, чоботи і взуття, обладнання для навчання та одяг.


Щитки футбольні Select Shin Guards Standard (646220-107) вибрати за доступною вартості 451 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Футбольные аксессуары таких брендів, як наприклад: Select в каталозі магазина Terrasport
Щитки футбольні Select Shin Guards Standard (646220-107)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Щитки футбольні Select Shin Guards Standard (646220-107)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні аксесуари

Давно хотіли зайнятися спортом? Щитки футбольні Select Shin Guards Standard (646220-107) - це Ваш перший крок. В « Футбольні аксесуари » є все, що знадобиться спортсмену. Футбольні аксесуари здивує Вас своєю оригінальністю. Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer , Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer і Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer від кращих світових виробників 393 Ви можете знайти в нашій категорії Футбольні аксесуари . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Футбольні аксесуари . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн