Накидка (манишка) тренувальна Select Bibs Super, помаранчева (683330-002)

КОД ТОВАРУ: 235802
  • Накидка (манишка) тренувальна Select Bibs Super, помаранчева (683330-002)
Накидка (манишка) тренувальна Select Bibs Super, помаранчева (683330-002)
Тип: спортивний одяг. Матеріал: 100% поліестер. Розмір: mini, senior. Колір помаранчевий.
Select
КУПИТИ
ЦІНА:
246 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 33 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Розмір
Senior, Mini
Тип
Дитяча
АРТИКУЛ
683330-002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Накидка (манишка) тренувальна Select Bibs Super, помаранчева (683330-002) - відмінний вибір для активних занять спортом. Вона виготовлена з високоякісного стовідсоткового поліестеру, при цьому зовсім не парить, так як має сітчасту структуру. Для нанесення різних логотипів, а також назв команди на грудях є спеціально відведене для цього місце. У одягу зручний і комфортний крій, вона абсолютно не дотримується активних рухів. Після забруднення легко відпирається і швидко сохне. Яскравий колір привертає до себе увагу, непоміченим точно не залишишся. Такий одяг стане відмінним придбанням для спортивних занять, а також для різних футбольних команд і інших спортивних секцій.
Данська бренд Select відомий по всьому світу з 1974 року, він є виробником високоякісних і довговічних спортивних товарів.

особливості:

  • зручний крій;
  • сітчаста структура;
  • стильний і яскравий дизайн.


Характеристики:
Тип:
спортивний одяг;
Матеріал: 100% поліестер;
Розмір: mini, senior;
Колір: помаранчевий.

Виробник: Select (Данія).
Продукція відповідає всім необхідні стандартам ФІФА. Для створення правильної думки про бренд, компанія має фірмове маркування, яка дозволяє відрізнити оригінальну продукцію від підробки. З товарами цього бренду можна відчути справжнє задоволення від гри. Використовуючи якісні товари марки можна стати справжнім спортсменом і лідером.


Накидка (манишка) тренувальна Select Bibs Super, помаранчева (683330-002) підібрати і купити за реальною ціною 246 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Манишки для футбола таких торгових марок, як наприклад: Select в електронному магазині Terra Sport
Накидка (манишка) тренувальна Select Bibs Super, помаранчева (683330-002)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Накидка (манишка) тренувальна Select Bibs Super, помаранчева (683330-002)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Манишки для футболу

Давно хочете зайнятися фігурою? Накидка (манишка) тренувальна Select Bibs Super, помаранчева (683330-002) допоможе почати легко. В « Манишки для футболу » є все, що Вам знадобиться. Манишки для футболу обрадує Вас своєю надійністю. Манишка тренировочная Soccer MACE2 зеленая, XL , Манишка тренировочная Soccer MACE2 зеленая, XL і Манишка тренировочная Soccer MACE2 зеленая, XL від кращих світових постачальників 4358 Ви зможете знайти в нашій лінійці Манишки для футболу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Манишки для футболу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн