Секатор садовий Wolf-Garten RS-L Comfort

КОД ТОВАРУ: 76937
  • Секатор садовий Wolf-Garten RS-L Comfort
Секатор садовий Wolf-Garten RS-L Comfort
Особливості секатора: зручний, міцний, ергономічні ручки, ручки розраховані на споживачами з широкими долонями, в результаті різання утворює рівний гладкий край, підходить для зрізання твердої деревини, укомплектований вбудованою оцинкованої пружиною, зручний кут різання, замінна ріжуча частина. Матеріал леза: сталь. Підходить для споживачів з широкими долонями.
Wolf-Garten
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
459 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 61 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
4009269730006
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Секатор садовий Wolf-Garten RS-L Comfort - дуже зручний у використанні. Його ручки розраховані на споживача з широкими долонями. В результаті різання цим секатором утворюється рівний гладкий край. Такі ножиці оцінить по достоїнству будь садівник, тим більше, що їх ріжуче полотно, в разі необхідності, замінювані.
Секатор садовий Wolf-Garten RS-L Comfort комфортний для користувача за рахунок того, що його ручки забезпечені нековзною гумовою вставкою у верхній частині і місцем упору для великого пальця.

Особливості секатора:

- зручний;
- міцний;
- ергономічні ручки;
- ручки розраховані на споживачами з широкими долонями;
- в результаті різання утворює рівний гладкий край;
- підходить для зрізання твердої деревини;
- укомплектований вбудованою оцинкованої пружиною;
- зручний кут різання;
- замінна ріжуча частина.


Секатор садовий Wolf-Garten RS-L Comfort - легкий в зверненні, безпечний, міцний!

Характеристики:
Матеріал леза: сталь.
Підходить для споживачів з широкими долонями.
Замінна ріжуча частина.


Виробник: Wolf-Garten (Австралія).
Багатий асортимент ручного інструменту Wolf-Garten дозволяє виконувати всі відомі види робіт у Вашому саду, будь то підготовка грунту навесні або догляд за грядками і газоном протягом усього сезону. Wolf-Garten не перестає вдосконалювати свої продукти. Всі інструменти Wolf-Garten виготовлені з міцної нержавіючої сталі, а легкі ручки полегшують загальна вага виробів і призначені для того, що б Ви не втомлювалися в процесі роботи в саду.


Секатор садовий Wolf-Garten RS-L Comfort купити за вигідною ціною 459 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Инструменты для сада и огорода таких торгових марок, як наприклад: Wolf-Garten в онлайн магазині Терра Спорт
Секатор садовий Wolf-Garten RS-L Comfort

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Секатор садовий Wolf-Garten RS-L Comfort"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Інструменти для саду та городу

Давно мрієте зайнятися спортом? Секатор садовий Wolf-Garten RS-L Comfort буде Вашим першим кроком. В « Інструменти для саду та городу » є все, що необхідно спортсмену. Інструменти для саду та городу здивує Вас своєю якістю. Лопата Fiskars Solid (131417) , Лопата Fiskars Solid (131417) і Лопата Fiskars Solid (131417) від знаменитих світових виробників 2878 Ви знайдете в нашому розділі Інструменти для саду та городу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Інструменти для саду та городу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн