Окуляри спортивні AVK Scopo 01

КОД ТОВАРУ: 129847
  • Окуляри спортивні AVK Scopo 01
Окуляри спортивні AVK Scopo 01
Тип: окуляри. Вид: спортивні. Пол: унісекс. Матеріал: пластик, гума, полікарбонат. Колір оправи: чорний. Колір основний лінзи: сірий. Особливості очок: сферичні лінзи; оправа з високотехнологічного пластику; гумові носові опори і завушини; анатомічні дужки; захист від сонця.
AVK
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
595 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 79 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
Scopo_01
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри спортивні AVK Scopo 01 мають лінзи третьої категорії, виконані з якісного полікарбонату, сферичної форми. Завдяки ексклюзивному дизайну, дана модель з успіхом застосовується як жінками, так і чоловіками. Аксесуар має легку вагу, а носові упори і завушини не дратують і не натирають шкіру завдяки м'якій гумі, з якої вони створені. Окуляри якісно захищають від сонячних променів і передають картинку без спотворень.

Особливості очок:

  - сферичні лінзи;

  - оправа з високотехнологічного пластику;

  - гумові носові опори і завушини;

  - анатомічні дужки;

  - захист від сонця.

Характеристики:

  Тип: окуляри;

  Вид: спортивні;

  Пол: унісекс;

  Матеріал: пластик, гума, полікарбонат;

  Колір оправи: чорний;

  Колір основний лінзи: сірий.

Виробник: AVK (Україна).

Бренд займається випуском високотехнологічних, якісних сонцезахисних окулярів і лижних масок. Завдяки багаторічному досвіду, компанія займає найвищі позиції серед виробників даного напрямку. Продукцією AVK користуються велосипедисти, любителі лижного спорту, сноубордисти і любителі активного відпочинку.


Окуляри спортивні AVK Scopo 01 купити за вигідною ціною 595 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Велоочки таких торгових марок, як наприклад: AVK в онлайн магазині Терра Спорт
Окуляри спортивні AVK Scopo 01

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри спортивні AVK Scopo 01"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Окуляри спортивні AVK Scopo 01 буде Вашим першим кроком. В « Велоокуляри » є все, що необхідно спортсмену. Велоокуляри здивує Вас своєю якістю. Окуляри спортивні Asics Kinsei Red , Окуляри спортивні Asics Kinsei Red і Окуляри спортивні Asics Kinsei Red від знаменитих світових виробників 6757 Ви знайдете в нашому розділі Велоокуляри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велоокуляри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн