Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk

КОД ТОВАРУ: 81358
  • Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk
  • Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk - Фото №2
  • Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk - Фото №3
  • Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk - Фото №4
Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk
Тип товару: тверді розпалювачі. Вага: 50 г. Розмір: 150х22х22 мм. Додаткові характеристики: 80% зміст смол.
Light My Fire
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
109 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
LMF 15320000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk - тріска сосни Pinus Montezumae, яка використовується для максимально швидкого розведення багаття. Дана тріска зроблена з сосни, вирощеної в районах Мексики. Особливістю даної тріски є те, що у неї є в наявності мотузка, що розширює способи її використання. Тріска легко займається і довго горить навіть при високій вологості. Ідеально підходить при розведенні багать за допомогою кресала.

Особливості тріски:
- натуральний екологічно чистий продукт;
- важить всього 50 г;
- вільна транспортування;
- забезпечує дуже гаряче полум'я.

Тріска на мотузці Light My Fire Tinder-on-a-Rope - розпали вогонь при першій спробі!


Характеристики:
Тип товару: тверді розпалювачі.
Вага: 50 г.
Розмір: 150 х 22 х 22 мм.
Додаткові характеристики: 80% зміст смол.

Виробник: Light My Fire (Швеція).
Light My Fire - компанія, заснована в Швеції і з 2000 року займається випуском продукції для активного відпочинку: в місті, в походах, в умовах дикої природи. Девіз Light My Fire: «Ми продаємо вогонь» повністю виправдовує себе, адже сьогодні бренд - один з кращих по виробництву кресало. Компанія є власником права на використання спеціального сорту пластмаси, який відрізняється підвищеною міцністю: може витримувати високі температури (до 109 градусів) і не деформується. Зараз туристичної продукцією марки Light My Fire користуються в понад 20 країнах світу.


Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk купити за вигідною ціною 109 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Принадлежности для розжига таких торгових марок, як наприклад: Light My Fire в онлайн каталозі Терра Спорт
Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk - Фото №2 Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk - Фото №3 Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk"

Переваги: Цена-очень дешево.
Недоліки: Нет.
Коментар: Очень полезная вещь за 85 гривен 35 доставка. Где еще можно найти такой неповторимый кусочек дерева как не в интернет магазине. Не знаю как я до сих пор разводил огонь без него. Надо обязательно заказать себе две штучки, а то и три. Вдруг закончатся.
19 Апреля 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Юрий
Очень полезная вещь за 85 гривен 35 доставка. Где еще можно найти такой неповторимый кусочек дерева как не в интернет магазине. Не знаю как я до сих пор разводил огонь без него. Надо обязательно заказать себе две штучки, а то и три. Вдруг закончатся.
19 Апреля 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Приналежності для розпалювання

Давно мрієте зайнятися спортом? Тріска для розпалу Light My Fire Tinder-on-a-Rope 50 г bulk буде Вашим першим кроком. В « Приналежності для розпалювання » є все, що необхідно спортсмену. Приналежності для розпалювання здивує Вас своєю якістю. Рідина для розпалювання 0,5 л Кемпінг , Рідина для розпалювання 0,5 л Кемпінг і Рідина для розпалювання 0,5 л Кемпінг від знаменитих світових виробників 2749 Ви знайдете в нашому розділі Приналежності для розпалювання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Приналежності для розпалювання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн