Чобітки зимові бежеві WalkMaxx

КОД ТОВАРУ: 79004
  • Чобітки зимові бежеві WalkMaxx
  • Чобітки зимові бежеві WalkMaxx - Фото №2
Чобітки зимові бежеві WalkMaxx
Особливості чобітків: теплі, м'які, забезпечують ортопедичний ефект, інноваційна підошва, легкі, зручні, ошатний зовнішній вигляд, тепла внутрішня підкладка, сучасний дизайн, декоровані застібками на ґудзиках, зовнішній вигляд чобітків можна легко міняти завдяки подворачіваніе халяв, надають позитивний ефект на здоров'я, оснащені оригінальної закругленою підошвою Walkmaxx, підошва сприяє правильному згинання стопи при ходьбі, переносять навантаження при ходьбі з суглобів на м'язи. Сірий колір. Розміри: 37,38,39,40,41.
WalkMaxx
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 499 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 200 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Жіноча
Тип
Чоботи
Основний колір
Бежевий
АРТИКУЛ
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Чобітки зимові сірі WalkMaxx з оригінальною підошвою забезпечать ваші м'язи активністю, завдяки якій покращиться також і робота вашої серцево-судинної системи. Ходьба в цих чобітках порівнянна з ходьбою по м'якому піску, коли п'ята в момент опускання м'яко йде вниз, не навантажуючи хребет і суглоби. У цих чобітках ваша хода стане легше, а постава рівніше.


Чобітки зимові сірі WalkMaxx оброблені всередині м'яким штучним хутром, стійким до дуже низьким температура і здатним тримати ваші ноги в теплі в будь-яку погоду. Вони декоровані невеликими застібками на ґудзиках. Зовнішній вигляд чобітків можна міняти, підвертаючи м'які халяви. Крім зручності чобітки володіють ортопедичним ефектом. Оригінальний округлений носок черевика і рельєф підошви сприяють більшій активації окремих груп м'язів у порівнянні зі звичайною взуттям. Підошва сприяє правильному згинання стопи при ходьбі, стимулюючи кровообіг і примушуючи активно працювати м'язи.


Особливості черевик:
- теплі;
- м'які;
- забезпечують ортопедичний ефект;
- інноваційна підошва;
- легкі;
- зручні;
- ошатний зовнішній вигляд;
- внутрішня підкладка стійка до дуже низьких температур;
- сучасний дизайн;
- оснащені декоративними застібками на ґудзиках;
- надають позитивний ефект на здоров'я;
- оснащені оригінальної закругленою підошвою Walkmaxx;
- підошва сприяє правильному згинання стопи при ходьбі.

Чобітки зимові сірі WalkMaxx - зручність, захищеність від холоду, стиль!

Характеристики:
Колір: сірий.
Розміри: 37,38,39,40,41.

Виробник: WalkMaxx (Німеччина).


Чобітки зимові бежеві WalkMaxx купити по які завищеною вартістю 1 499 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спортивная обувь таких брендів, як наприклад: WalkMaxx в каталозі Терра Спорт
Чобітки зимові бежеві WalkMaxx Чобітки зимові бежеві WalkMaxx - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Чобітки зимові бежеві WalkMaxx"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивне взуття

Давно планували зайнятися фігурою? Чобітки зимові бежеві WalkMaxx буде Вашим першим кроком. В « Спортивне взуття » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спортивне взуття здивує Вас своєю якістю. Чоботи чоловічі Lemigo Wader 893 , Чоботи чоловічі Lemigo Wader 893 і Чоботи чоловічі Lemigo Wader 893 від знаменитих світових виробників 3567 Ви зможете побачити в нашій категорії Спортивне взуття . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спортивне взуття . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн