Санки Plast Kon Ufo зелені

КОД ТОВАРУ: 101079
  • Санки Plast Kon Ufo зелені
Санки Plast Kon Ufo зелені
Тип санок: дитячі, пластикові. Вік дитини: від 3 років. Матеріал: пластик. Морозостійкість: -20 С. Максимально допустиме навантаження: 50 кг. Вага санок: 1, 75 кг. Розмір: 42х17х84 см. Колір: зелений.
Plast Kon
  • Санки Plast Kon Ufo зеленые
  • Санки Plast Kon Ufo красные
  • Санки Plast Kon Ufo синие
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
499 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Тип
Санки
Матеріал
Пластик
Конфігурація
З гальмом
АРТИКУЛ
SAN-00-36
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Санки Plast Kon UFO SAN-00-36 представляють собою литу пластикову конструкцію, форма якої розрахована на комфорт маленького їздця. Санки розташовують зручним, досить містким сидінням зі спинкою, обмеженим захисними бортиками, і надійним, злегка піднесеним, за рахунок конструкції, упором для ніг. Вони розраховані на маленького їздця віком від 3 років, вага якого не перевищує 50 кг. Конструктивні особливості санок забезпечують їм чудову маневреність і керованість. Для більшої безпеки катання, а також здійснення повороту і гальмування, санки мають у своєму розпорядженні двома зручними бічними ручками.
Санки Plast Kon UFO SAN-00-36 зроблені з міцного, морозостійкого пластика, їздовий поверхню якого розрахована на повноцінне катання зі снігових гірок - вона має дуже високу для цього скользкостью. Ці легкі, маневрені, яскраві санки подарують дитині прекрасне зимовий настрій. І що не менш важливо, вони не вимагають ніякого відходу і займають дуже мало місця. Комплектуються буксирним нейлоновим шнуром.

Особливості санок:
- дитячі;
- лита пластикова конструкція;
- комфортне сидіння зі спинкою;
- наявність захисних бортиків;
- зручні ручки для повороту / гальмування;
- зручний упор для ніг;
- зроблені з морозостійкого пластика;
- комплектуються буксирним нейлоновим шнуром;
- добре ковзають на снігу;
- легкі, маневрені, яскраві;
- для дітей віком від 3 років.

Санки Plast Kon UFO SAN-00-36 - легкі, маневрені, зручні!

Характеристики:
Тип санок: дитячі, пластикові.
Вік дитини: від 3 років.
Матеріал: пластик.
Морозостійкість: -20 С.
Максимально допустиме навантаження: 50 кг.
Вага санок: 1, 75 кг.
Розмір: 42х17х84 см.
Колір: зелений.

Виробник: Plast Kon (Чехія).

Plast Kon - відомий чеський виробник лиж, снігоходів, ледянок і пластикових санок різної конфігурації, розрахованих на зимові катання. Випускаються цим виробником санки мають зручною ергономічною формою, чудовими їздовими характеристиками і забезпечують безпечний спуск з гірок. Їх відрізняє міцність, яскравий колірний дизайн і невисока вартість. З моменту свого заснування в 1998 році до нинішнього часу компанія Plast Kon зуміла заслужити гарну репутацію в багатьох європейських країнах.

Санки Plast Kon Ufo зелені підібрати і замовити по які завищеною вартістю 499 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Санки, ледянки таких торгових марок, як наприклад: Plast Kon в онлайн каталозі Терра Спорт
Санки Plast Kon Ufo зелені

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Санки Plast Kon Ufo зелені"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Санки, ледянки

Давно планували зайнятися фігурою? Санки Plast Kon Ufo зелені допоможе на шляху до мети. В « Санки, ледянки » є все, що необхідно спортсмену. Санки, ледянки обрадує Вас високою якістю. Дитячий конверт для коляски, санок 4 в 1 Springos SB0001 Blue , Дитячий конверт для коляски, санок 4 в 1 Springos SB0001 Blue і Дитячий конверт для коляски, санок 4 в 1 Springos SB0001 Blue від топових світових брендів 135 Ви зможете побачити в нашій лінійці Санки, ледянки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Санки, ледянки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн