Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4

КОД ТОВАРУ: 104743
  • Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4
  • Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4 - Фото №2
  • Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4 - Фото №3
Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4
VolantexRC
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 950 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 394 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Літаки
АРТИКУЛ
TW-747-4-BL-KIT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Радіокерована модель літака VolantexRC TrainStar класу "тренер" з розмахом крил 1400мм і безколекторним електродвигуном. Літак поставляється в комплектації KIT.

Літак TrainStar - один з кращих тренерів в продажу! Його особливістю є фюзеляж з ударостійкого пластику, який при падіннях не ламається і не деформується, гарантуючи максимальну крашеустойчівость і допускаючи падіння на перших порах навчання польотам. Крило і оперення виконані з EPO (легкий спінений поліпропілен - матеріал схожий на пінопласт, але має більшу гнучкість, пружність і легко піддається ремонту). Крило посилено внутрішніми лонжеронами для додаткової жорсткості і міцності.

Літаки класу "тренер" дуже прості в управлінні, мають відмінні льотними якостями і рекомендуються в якості першого літака для навчання. Максимальна стабільність поведінки в повітрі досягається схемою з верхнім розташуванням крила (високоплан), яка полегшує як пілотування, так і найскладніше - посадку.

Літак VolantexRC TrainStar рекомендується не тільки початківцям, але й досвідченим пілотам. Встановлена потужна безколекторна система і літій-полімерний акумулятор забезпечують сильну тягу, що дозволяє виконувати спортивні 3D маневри і розвивати високу швидкість. Опціонально можливе використання закрилків для полегшення посадки.

особливості:

Схема - високоплан, тренер;

Комплектація KIT;

Матеріал крила і оперення - EPO;

Матеріал фюзеляжу - ударостійкий пластик;

Опціональні закрилки;

6-канальний радіоуправління 2.4GHz;

Безколекторна система;

LiPo акумулятор;

Наявність запчастин і сервісного обслуговування.

Характеристики:

Розмах крила 1400мм;

Довжина 1060мм;

Польотний вага 1300г;

Пропелер 1260;

Безколекторний мотор 4023 / 850KV;

Регулятор 35А;

Акумулятор LiPo 3S 11.1V 1800mAh;

Сервоприводи: 4шт / 9г;

Час польоту: 10-20 хвилин.

Комплектація:

Літак VolantexRC Trainstar

Інструменти і металовироби для збірки



Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4 купити по реально виправданою вартості 2 950 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Радиоуправляемые самолеты и планеры таких брендів, як наприклад: VolantexRC в інтернет каталозі Терраспорт
Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4 Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4 - Фото №2 Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Радіокеровані літаки і планери

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Літак радіокерований VolantexRC Trainstar TW-747-4 допоможе досягти мети. В « Радіокеровані літаки і планери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Радіокеровані літаки і планери порадує Вас високою якістю. Планер радіокерований VolantexRC ASW28 TW-759-1 , Планер радіокерований VolantexRC ASW28 TW-759-1 і Планер радіокерований VolantexRC ASW28 TW-759-1 від кращих світових брендів 5030 Ви побачите в нашій категорії Радіокеровані літаки і планери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Радіокеровані літаки і планери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн