Самокат триколісний Scooter F-560 сталевий

КОД ТОВАРУ: 79915
  • Самокат триколісний Scooter F-560 сталевий
Самокат триколісний Scooter F-560 сталевий
Тип: Самокат. Конструкція: 3-х колісний. Колеса: Каучук. Матеріал виготовлення самоката: Легкі сплави металу. Регульована висота керма: від 70 см до 100 см. Діаметр коліс: 125 мм. Підшипники: ABEC-5. Вантажопідйомність: до 85 кг. Розмір самоката в робочому стані: 85х100х14 см. Вага самоката: 1,9 кг.
Scooter
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
735 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 98 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Висота керма
до 80 см
Діаметр коліс
12 см
Призначення
Для їзди
АРТИКУЛ
F-560-S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Самокат F-500 - триколісний скутер, особливістю якого є наявність якісного амортизатора, завдяки якому вашій дитині буде приємно і зручно їздити навіть по нерівному асфальту.


Самокат F-500 зроблений з легких сплавів металу, що забезпечує дану конструкцію легкістю і зручністю переміщення. Завдяки підшипників АВЕС - 5, самокат має дуже високу жорсткість, маневреністю і швидкістю. Колеса з амоката F-500 діаметром 125 мм зроблені з каучуку.

Самокат F-500 - це кращий засіб пересування для вашої дитини. Самокат може бути підготовчим засобом пересування перед їздою на велосипеді. Адже на розкладному самокаті легше об'їжджати різні перешкоди, оскільки немає виступаючих педалей. На відміну від велосипеда, самокат набагато зручніше в місцях великої кількості людей.


Кермо на самокаті F-500 створений на регульованою основі (від 70 до 100 см), так що ви зможете виставити саме ту висоту керма, яка буде відповідати зростанню вашої дитини.

Розмір самоката в робочому стані состовляет 85х100х14 см і це при його невеликій вазі в 1,9 кг, і високою г рузопод'емності до 85 кг.

Особливості самоката:

- легка система складання;

- наявність амортизатора.


Самокат F-500 - активний відпочинок для вашої дитини!

Характеристики:

Тип: самокат;

Конструкція: триколісний;

Колеса: каучук;

Діаметр коліс: 125 мм;

Підшипник: АВЕС-5;

Розмір самоката в робочому стані: 85x100x14 см;

Вага: 1,9 кг;

Колір: сталевий.


Виробник: Scooter (Китай).

Компанія Scooter виробляє свою продукцію в Китаї. Серед асортименту торгової марки Scooter - різні спортивні товари та приладдя. За час виробництва своєї продукції у компанії Scooter з'явилося безліч вдячних покупців зі всіх країн світу. Це й не дивно, адже з'єднання доступної ціни і хорошої якості - це головна відмітна риса марки Scooter.


Самокат триколісний Scooter F-560 сталевий купити за вигідною ціною 735 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Самокаты таких торгових марок, як наприклад: Scooter в інтернет-магазині Терраспорт
Самокат триколісний Scooter F-560 сталевий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Самокат триколісний Scooter F-560 сталевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Самокати

Давно мрієте зайнятися спортом? Самокат триколісний Scooter F-560 сталевий буде Вашим першим кроком. В « Самокати » є все, що необхідно спортсмену. Самокати здивує Вас своєю якістю. Самокат триколісний з нахилом керма і штовхачем 21st Scooter 4в1 G-38 рожевий , Самокат триколісний з нахилом керма і штовхачем 21st Scooter 4в1 G-38 рожевий і Самокат триколісний з нахилом керма і штовхачем 21st Scooter 4в1 G-38 рожевий від знаменитих світових виробників 819 Ви знайдете в нашому розділі Самокати . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Самокати . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн