Самокат двоколісний Yedoo Wzoom зелений

КОД ТОВАРУ: 84854
  • Самокат двоколісний Yedoo Wzoom зелений
Самокат двоколісний Yedoo Wzoom зелений
Вага: 8,1 кг. Максимальне навантаження: 100 кг. Кермо: регульований по висоті 80 -92 см. Ширина керма: 56 см (по крайніх точках керма). Довжина самоката: 118 см. Довжина платформи для ноги: 32 см. Переднє гальмо: v-brake. Заднє гальмо: v-brake. Розмір переднього / заднього колеса однаковий: 30,5 см. Рама: сталь. Обода: алюмінієві. Додатково: антітравматіческіе подушечки на кермі, підніжка утримує самокат під час відпочинку.
Yedoo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 185 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 559 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Висота керма
до 90 см
Діаметр коліс
30 см
Призначення
Для їзди
АРТИКУЛ
03-003
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Yedoo Wzoom - підлітковий самокат з надувними колесами. Легкість і зручне управління - це головна відмітна риса всіх самокатів Yedoo. Самокат двоколісний Yedoo Wzoom має надійну сталевою рамою, яка прослужить вам не один рік.

Основною перевагою самоката двоколісного Yedoo Wzoom є його надувні колеса 30,5 см і широка база, що дає можливість розвинути велику швидкість і кататися без зайвих зусиль. Надійні гальма v-brake були створені особливо старанно, щоб забезпечити ідеальну безпеку для дитини. Самокат має алюмінієвим кермом, який регулюється по висоті (80-92 см) і має анатомічні силіконові ручки.

Рекомендується зростання дитини 115 см, віком від 6 до 9 років. Самокат двоколісний Yedoo Wzoom володіє антітравматіческімі подушечками на кермі і підніжкою, яка утримує самокат під час відпочинку.

Особливості самоката:

- сталева рама;
- алюмінієвий регульований кермо;

- 30,5 см колеса;
- наявність підніжки і подушечок на кермі.

Самокат двоколісний Yedoo Wzoom - будь впевнений в собі!

Характеристики:

Вага: 8,1 кг;

Максимальне навантаження: 100 кг;

Кермо: регульований по висоті 80 -92 см;

Ширина керма: 56 см (по крайніх точках керма);

Довжина самоката: 118 см;

Довжина платформи для ноги: 32 см;

Переднє гальмо: v-brake;

Заднє гальмо: v-brake;

Розмір переднього / заднього колеса однаковий: 30,5 см;

Рама: сталь;

Обода: алюмінієві;

Додатково: антітравматіческіе подушечки на кермі, підніжка утримує самокат під час відпочинку.

Виробник: Yedoo (Чехія).

Компанія Yedoo була створена в Чехії 13 років тому і з тих пір вже встигла завоювати симпатії значної частини споживачів. Це й не дивно, адже моделі марки Yedoo відрізняються не тільки своїм відмінною якістю, а й оригінальними дизайнерськими рішеннями. Yedoo виробляє колісний транспорт і для дітей, і для підлітків. Самокати бренду Yedoo кожен раз представляються нам в удосконаленому вигляді, але незмінним залишається одне - їх якісна посилена рама.


Самокат двоколісний Yedoo Wzoom зелений купити по які завищеною вартістю 4 185 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Самокаты таких брендів, як наприклад: Yedoo в каталозі Терра Спорт
Самокат двоколісний Yedoo Wzoom зелений

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Самокат двоколісний Yedoo Wzoom зелений"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Самокати

Давно планували зайнятися фігурою? Самокат двоколісний Yedoo Wzoom зелений буде Вашим першим кроком. В « Самокати » знайдеться все, що Вам знадобиться. Самокати здивує Вас своєю якістю. Самокат триколісний Reaction 3-wheels steel scooter S15-3WZD синій , Самокат триколісний Reaction 3-wheels steel scooter S15-3WZD синій і Самокат триколісний Reaction 3-wheels steel scooter S15-3WZD синій від знаменитих світових виробників 819 Ви зможете побачити в нашій категорії Самокати . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Самокати . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн