Рюкзак універсальний Red Point Jump 20

КОД ТОВАРУ: 79002
  • Рюкзак універсальний Red Point Jump 20
  • Рюкзак універсальний Red Point Jump 20 - Фото №2
Рюкзак універсальний Red Point Jump 20
Особливості рюкзака: легкий, витончений, оптимальний обсяг, гармонійна кольорова гамма, легкий і міцний матеріал, м'які лямки, ручка зверху, зручні регульовані лямки, фронтальна кишеня, фурнітура Duraflex, блискавки YKK, посилене дно, ергономічна форма, ідеальна посадка на спині, вентильована спинка, сітчасті бокові кишені, сітчастий держатель для шолома в спеціальному фронтальному кишеньці, петлі для можливості кріплення додаткового вантажу, бічні стяжки, інтегроване місце для зберігання питної системи на 3 літри, вбудований протидощовий чохол raincover, на фронтальній частині вшита планка-світловідбивачі, грудна стяжка, регульований і прибирається поясний ремінь. Зовнішній матеріал: Nylon dobby with PU coating. Матеріал дна: Nylon dobby with PU coating. Фурнітура і блискавки: Duraflex, YKK. Обсяг - 20 л. Вага: 0,79 кг. Розміри: 46х24х18 см.
RedPoint
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 614 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 215 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Обсяг, л
20
АРТИКУЛ
4823082704644
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак універсальний Red Point Jump 20   поєднує в собі міцність, зручність і елегантність. Він стане в нагоді вам, як в міських умовах, так і в заміських прогулянках. Він дуже зручний для спини, добре регулюємо за допомогою широкого поясного ременя і бічних стяжок. Його фурнітура та оздоблення швів відповідають найвищим вимогам. У спеціальному фронтальному кишеньці рюкзака є сітчастий держатель для шолома.  
Рюкзак універсальний Red Point Jump 20   оснащений зручною ручкою для перенесення його в руках, невеликими сітчастими кишенями з обох сторін і акуратними петлями для можливості кріплення додаткового вантажу. На фронтальній стороні рюкзака вшита планка-світловідбивачі. Рюкзак пошитий з міцного і легкого нейлону, легко піддається чищенню.


Особливості рюкзака:  
- легкий;
- витончений;
- оптимальний обсяг;
- гармонійна кольорова гамма;
- легкий і міцний матеріал;
- м'які лямки;
- ручка зверху;
- зручні регульовані лямки;
- фронтальна кишеня;
- фурнітура Duraflex;
- блискавки YKK;
- посилене дно;
- ергономічна форма;
- ідеальна посадка на спині;
- вентильована спинка;
- сітчасті бокові кишені;
- сітчастий держатель для шолома в спеціальному фронтальному кишеньці;
- петлі для можливості кріплення додаткового вантажу;
- бічні стяжки;
- інтегроване місце для зберігання питної системи на 3 літри;
- вбудований протидощовий чохол raincover;
- на фронтальній частині вшита планка-світловідбивачі;
- грудна стяжка;
- регульований і прибирається поясний ремінь.

Рюкзак універсальний Red Point Jump 20   - зручний, якісний, продуманий до дрібниць!

Характеристики:
Зовнішній матеріал: Nylon dobby with PU coating.  
Матеріал дна: Nylon dobby with PU coating.  
Фурнітура і блискавки: Duraflex, YKK.  
Об `єм   - 20 л.  
вага:   0,79 кг.  
розміри:   46х24х18 см.

Виробник:   Red Point (Україна).

Red Point   - новий бренд товарів для туризму та активного відпочинку. У розробці асортименту Red Point брали участь провідні фахівці в галузі туризму та альпінізму. Разом вони вибрали і протестували матеріали і фурнітуру від провідних виробників, продумали кожну деталь. У виробництві товарів Red Point використовується фірмова фурнітура та блискавки найбільшого світового виробника YKK. Для виготовлення наметів застосовуються тільки алюмінієві каркаси, а всі наші спальники пройшли тестування за стандартом EN 13537. Red Point починає свій шлях з якості. Попереду - розширення асортименту і нові цікаві рішення. Незмінним залишиться одне - висока якість і надійність нашої продукції.


Рюкзак універсальний Red Point Jump 20 підібрати і купити за реальною ціною 1 614 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Туристические рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: RedPoint в електронному магазині Terra Sport
Рюкзак універсальний Red Point Jump 20 Рюкзак універсальний Red Point Jump 20 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак універсальний Red Point Jump 20"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні рюкзаки

Давно хочете зайнятися фігурою? Рюкзак універсальний Red Point Jump 20 допоможе почати легко. В « Туристичні рюкзаки » є все, що Вам знадобиться. Туристичні рюкзаки обрадує Вас своєю надійністю. Рюкзак туристичний Deuter Speed Lite 20 л black-titan , Рюкзак туристичний Deuter Speed Lite 20 л black-titan і Рюкзак туристичний Deuter Speed Lite 20 л black-titan від кращих світових постачальників 1124 Ви зможете знайти в нашій лінійці Туристичні рюкзаки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Туристичні рюкзаки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн