Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam

КОД ТОВАРУ: 78141
  • Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam
  • Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam - Фото №2
Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam
Особливості рюкзака: невеликий, універсальний, присутній фронтальна завантаження, два головних великих відсіку, міцна посилена ручка для перенесення на невеликі відстані, зручні кишені з блискавками, вбудовані в дно дощовий чохол і аварійна петля, 6 точок виходу для штанги або антени, стропи системи MTS -Plus на бічних і фронтальної поверхнях. Кишеньку для бирки з ім'ям. Розміри: 55х28х20 см. Об'єм: 37 л. Вага: 1,8 кг. Матеріал: Cordura 500 DEN. Колір: камуфляжний.
Другие
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 720 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 764 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
37
АРТИКУЛ
7836.394
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam відрізняється невеликими розмірами і середнім об'ємом - 37 л. У ньому присутній фронтальна завантаження. Передбачені два великих головних відсіку. Також є міцна, посилена ручка для перенесення на невеликі відстані. Дуже зручні кишені з блискавками на поясному ремені. Безсумнівним плюсом є вбудовані в дно дощовий чохол і аварійна петля.
Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam оснащений 6 точками виходу для шланга або антени на основному відділенні і передній кишені. Стропи системи MTS-Plus на бічних і фронтальної поверхнях. Відмінні маскують забарвлення. Кишеньку для бирки з ім'ям.


Особливості рюкзака:
- невеликий;
- універсальний;
- присутній фронтальна завантаження;
- два головних великих відсіку;
- міцна посилена ручка для перенесення на невеликі відстані;
- зручні кишені з блискавками;
- вбудовані в дно дощовий чохол і аварійна петля;
- 6 точок виходу для штанги або антени, стропи системи MTS-Plus на бічних і фронтальної поверхнях;
- кишенька для бирки з ім'ям.

Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam - прекрасна якість, неперевершену зручність!

Характеристики:

Розміри: 55х28х20 см.
Обсяг: 37 л.
Підвіска: Padded Back.
Вага: 1,8 кг.
Матеріал: Cordura 500 DEN.
Колір: камуфляжний.

Виробник: Tasmanian Tiger.
Широко відомий виробник спорядження та амуніції для поліції та збройних сил. Багатьом уже добре знайомий логотип із зображенням тасманского тигра. За шість років компанія утвердилась на ринку як один з головних постачальників професійного спорядження і обладнання для збройних сил і поліції. Вибір матеріалів проводиться з урахуванням найвищих вимог функціональності, стійкості і безпеки. Постійно збираючи відгуки про продукцію від покупців - діючих військових, компанія отримує можливість враховувати практичні вимоги до продукції та оптимізувати вироби вже на стадії проектування і розробки моделей.


Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam вибрати за доступною вартості 5 720 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Тактические рюкзаки таких брендів, як наприклад: Другие в каталозі магазина Terrasport
Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тактичні рюкзаки

Давно хотіли зайнятися спортом? Рюкзак тактичний Tasmanian Tiger Mission Pack Multicam - це Ваш перший крок. В « Тактичні рюкзаки » є все, що знадобиться спортсмену. Тактичні рюкзаки здивує Вас своєю оригінальністю. Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 Coyote , Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 Coyote і Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 Coyote від кращих світових виробників 4315 Ви можете знайти в нашій категорії Тактичні рюкзаки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Тактичні рюкзаки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн