Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 Black

КОД ТОВАРУ: 84499
  • Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 Black
  • Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 Black - Фото №2
Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 Black
Основні переваги: містке основне відділення відкривається на 180 °; додаткове відділення має 3 кишені для невеликих речей; внутрішні кишені для карти, окулярів, рукавичок; безшумні блискавки і довгі пулером, щоб було зручно відкривати в рукавичках; регульована фіксація під каремат або спальник; передбачені бічні кишені для пляшки з водою з хорошими липучками; посилена ручка для перенесення при транспортуванні; можливо прикріпити нашивки і імена на липучці. Обсяг: 18 л. Вага: 1,22 кг. Розміри: 45х24х18 см. Матеріал: поліестер. Колір: Black.
Другие
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 465 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 196 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
18
АРТИКУЛ
921171
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 - міцна і надійна модель з фірмовою дволітровою питною системою, що виводить питної канал як з правого, так і з лівого порту. Матеріал має високу щільність в 900D, не вигоряє на сонці і досить зносостійкий. Даний рюкзак добре підходить для використання військовослужбовцями, на полюванні, в пішому туризмі, для занять спортом. Має корисний об'єм в 18 літрів, а також наявність системи Molle по стандартам NATO (25х35 мм) для навісу додаткового обладнання.
Тактичний рюкзак із каркасною системою підвіски, виконаний під анатомічні особливості спини. У довгій дорозі така особливість дуже важлива, щоб правильно розподіляти навантаження на хребет. М'які плечові лямки регулюються по висоті, присутній стегнах пояс для зручної фіксації.

Особливості рюкзака:
- містке основне відділення відкривається на 180 °;
- додаткове відділення має 3 кишені для невеликих речей;
- внутрішні кишені для карти, окулярів, рукавичок;
- безшумні блискавки і довгі пулером, щоб було зручно відкривати в рукавичках;
- регульована фіксація під каремат або спальник;
- передбачені бічні кишені для пляшки з водою з хорошими липучками;
- посилена ручка для перенесення при транспортуванні;
- можливо прикріпити нашивки і імена на липучці.

Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 - багатофункціональний варіант для військової служби!

Характеристики:
  Обсяг: 18 л.
  Вага: 1,22 кг.
  Розміри: 45х24х18 см.
  Матеріал: поліестер.
  Колір: Black.

Виробник: SOG (США).
Торгова марка SOG сьогодні відома в усьому світі завдяки високій якості своєї продукції, неординарному дизайну і багатофункціональності виробів. Багато товарів орієнтовані на мисливців, мандрівників, а також професійні військових. Абревіатура SOG відноситься до американського військового підрозділу, створеного під час війни у В'єтнамі.


Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 Black підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 465 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Тактические рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Другие в онлайн каталозі Терра Спорт
Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 Black Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 Black - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тактичні рюкзаки

Давно планували зайнятися фігурою? Рюкзак тактичний SOG Opcon Hydration 18 Black допоможе на шляху до мети. В « Тактичні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Тактичні рюкзаки обрадує Вас високою якістю. Рюкзак тактичний Highlander Eagle 2 Backpack 30L HMTC (TT193-HC) , Рюкзак тактичний Highlander Eagle 2 Backpack 30L HMTC (TT193-HC) і Рюкзак тактичний Highlander Eagle 2 Backpack 30L HMTC (TT193-HC) від топових світових брендів 4315 Ви зможете побачити в нашій лінійці Тактичні рюкзаки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Тактичні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн