Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 Black

КОД ТОВАРУ: 84522
  • Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 Black
Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 Black
Основні переваги: містке основне і додаткове відділення з різними кишенями; додаткова кишеня для невеликих речей, що закривається на блискавку; внутрішні кишені для карти, окулярів, рукавичок; безшумні блискавки і довгі пулером, щоб було зручно відкривати в рукавичках; регульована фіксація під каремат або спальник; передбачені бічні кишені для пляшки з водою з хорошими липучками; посилена ручка для перенесення при транспортуванні; компресійний регульований ремінь "Y" форми; можливо прикріпити нашивки і імена на липучці. Обсяг: 23 л. Вага: 0,90 кг. Розміри: 25х23х46 см. Матеріал: поліестер. Колір: Black.
Red Rock
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 272 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 170 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
23
АРТИКУЛ
921454
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 - високоякісна модель з міцного поліестерового матеріалу з великою щільністю, тому тканина не схильна до випадковим розривів, стійка до стирання і зносу, не вигоряє на сонці. Внутрішня частина сумки зроблена зі спеціального ПВХ покриття, яке не пропускає жодної вологи. На рюкзаку встановлені фірмові безшумні замки на блискавках, що витримують велику кількість циклів закриття / відкриття.
Система спинки і підвісу тактичного рюкзака виконана під анатомічні особливості спини, щоб в довгій дорозі правильно розподілити навантаження. М'які плечові лямки не травмують шкіру і регулюються по висоті. Спереду є нагрудна знімна стяжка також регулюється по необхідній висоті.

Особливості рюкзака:
- містке основне і додаткове відділення з різними кишенями;
- додаткова кишеня для невеликих речей, що закривається на блискавку;
- внутрішні кишені для карти, окулярів, рукавичок;
- безшумні блискавки і довгі пулером, щоб було зручно відкривати в рукавичках;
- регульована фіксація під каремат або спальник;
- передбачені бічні кишені для пляшки з водою з хорошими липучками;
- посилена ручка для перенесення при транспортуванні;
- компресійний регульований ремінь "Y" форми;
- можливо прикріпити нашивки і імена на липучці.

Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 - для спорядження і улюбленої полювання!

Характеристики:
  Обсяг: 23 л.
  Вага: 0,90 кг.
  Розміри: 25х23х46 см.
  Матеріал: поліестер.
  Колір: Black.

Виробник: Red Rock (США).
Американський виробник Red Rock популярний спеціальними випусками виробів для спорту і любителів активного способу життя. Фахівці компанії весь час піклуються про нові розробки багатофункціональних речей, здатних бути завжди корисними в дорозі або подорожах. Багато товарів використовуються у всьому світі професійними військовими.


Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 Black підібрати і купити за реальною ціною 1 272 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Тактические рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Red Rock в електронному магазині Terra Sport
Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 Black

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тактичні рюкзаки

Давно хочете зайнятися фігурою? Рюкзак тактичний Red Rock Summit 23 Black допоможе почати легко. В « Тактичні рюкзаки » є все, що Вам знадобиться. Тактичні рюкзаки обрадує Вас своєю надійністю. Рюкзак тактический Springos, 35 л (CS0048) , Рюкзак тактический Springos, 35 л (CS0048) і Рюкзак тактический Springos, 35 л (CS0048) від кращих світових постачальників 4315 Ви зможете знайти в нашій лінійці Тактичні рюкзаки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Тактичні рюкзаки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн