Рюкзак тактичний Red Rock Rebel Assault 28 Red & Black

КОД ТОВАРУ: 84518
  • Рюкзак тактичний Red Rock Rebel Assault 28 Red & Black
Рюкзак тактичний Red Rock Rebel Assault 28 Red & Black
Основні переваги: містке основне і додаткове відділення з різними кишенями; додаткова кишеня для аксесуарів, що закривається на блискавку; внутрішні кишені для невеликих речей; безшумні блискавки і довгі пулером, щоб було зручно відкривати в рукавичках; регульована фіксація під каремат або спальник; передбачено виведення для питної системи з хорошими липучками; посилена ручка для перенесення при транспортуванні; можливо прикріпити нашивки і імена на липучці. Обсяг: 28 л. Вага: 0,98 кг. Розміри: 24х32х46 см. Матеріал: поліестер. Колір: Red & Black.
Red Rock
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 655 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 221 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
28
АРТИКУЛ
921439
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак тактичний Red Rock Rebel Assault 28 - зручна і міцна модель для туристичних походів і відпочинку на природі. Якщо необхідно підібрати якісний і надійний рюкзак для походів в гори, тоді даний тактичний штурмовий рюкзак стане кращим вибором. Матеріал не схильний до випадковим розриву, не вигоряє на сонці, добре витримує будь-яку вологу. Усередині рюкзака спеціальне покриття тканини з ПВХ, здатне не пропускати жодної води. Корисний об'єм сумки 28 літрів і додатково є можливість навісити необхідне обладнання.
Оснащений блискавками від відомого бренду «SBS», які славляться своєю підвищеною міцністю і великою кількістю циклів на закриття / відкриття. Каркас рюкзака досить продуманий, так як зроблений під анатомічні особливості спини, дозволяючи при довгому поході рівномірно розподіляти вагу по хребту. Передбачені регульовані фіксатори спереду і зручний стегнах ремінь.

Особливості рюкзака:
- містке основне і додаткове відділення з різними кишенями;
- додаткова кишеня для аксесуарів, що закривається на блискавку;
- внутрішні кишені для невеликих речей;
- безшумні блискавки і довгі пулером, щоб було зручно відкривати в рукавичках;
- регульована фіксація під каремат або спальник;
- передбачено виведення для питної системи з хорошими липучками;
- посилена ручка для перенесення при транспортуванні;
- можливо прикріпити нашивки і імена на липучці.

Рюкзак тактичний Red Rock Rebel Assault 28 - відмінні конструктивні особливості і легка вага!

характеристики:
  Обсяг: 28
л.
  Вага:
0, 98 кг.
  Розміри: 24х32х46 см.
  Матеріал: поліестер.
  Колір: Red & Black.

Виробник: Red Rock (США).
Американський виробник Red Rock популярний спеціальними випусками виробів для спорту і любителів активного способу життя. Фахівці компанії весь час піклуються про нові розробки багатофункціональних речей, здатних бути завжди корисними в дорозі або подорожах. Багато товарів використовуються у всьому світі професійними військовими.


Рюкзак тактичний Red Rock Rebel Assault 28 Red & Black купити за вигідною ціною 1 655 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Тактические рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Red Rock в онлайн каталозі Терра Спорт
Рюкзак тактичний Red Rock Rebel Assault 28 Red & Black

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак тактичний Red Rock Rebel Assault 28 Red & Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тактичні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак тактичний Red Rock Rebel Assault 28 Red & Black буде Вашим першим кроком. В « Тактичні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Тактичні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак тактичний Highlander Forces Loader Rucksack 33L HMTC (NRT033-HC) , Рюкзак тактичний Highlander Forces Loader Rucksack 33L HMTC (NRT033-HC) і Рюкзак тактичний Highlander Forces Loader Rucksack 33L HMTC (NRT033-HC) від знаменитих світових виробників 4315 Ви знайдете в нашому розділі Тактичні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Тактичні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн