Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 Army Combat Uniform

КОД ТОВАРУ: 84495
  • Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 Army Combat Uniform
Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 Army Combat Uniform
Основні переваги: містке основне і додаткове відділення з різними кишенями; додаткова кишеня для аксесуарів, що закривається на блискавку; знімна подсумка на 11 л; внутрішні кишені для невеликих речей; безшумні блискавки; регульована фіксація під каремат або спальник; передбачено виведення для питної системи з зручними липучками; надійна ручка для перенесення; можливо прикріпити нашивки і імена на липучці. Обсяг: 26 л. Вага: 1,85 кг. Розміри: 28х33х48 см. Матеріал: поліестер. Колір: Army Combat Uniform.
Red Rock
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 855 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 248 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
26
АРТИКУЛ
921450
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 - тактична штурмова модель з міцного матеріалу з щільністю в 600D. Має продуманий каркас з полужесткой пластиковою основою і алюмінієвою пластиною, що забезпечує зручне розташування і розподіл навантаження на хребті. Безшумні блискавки розраховані на велику кількість циклів закриття і відкриття. Чи не вигоряє на сонці, міцний до можливих розривів. Усередині рюкзака передбачено спеціальне надійне покриття з ПВХ, що не дозволяє проникати волозі всередину сумки.
Тактичний рюкзак добре підходить для військовослужбовців, при цьому додатково оснащений системою Molle по стандартам NATO (25х35 мм) для навісу додаткового обладнання. Для повного комфорту фіксується регульованим поясом на стегнах, а спереду дозволяє закріплювати по необхідній висоті нагрудну стяжку.

Особливості рюкзака:
- містке основне і додаткове відділення з різними кишенями;
- додаткова кишеня для аксесуарів, що закривається на блискавку;
- знімна подсумка на 11 л;
- внутрішні кишені для невеликих речей;
- безшумні блискавки;
- регульована фіксація під каремат або спальник;
- передбачено виведення для   питної системи з зручними липучками;
- надійна ручка для перенесення;
- можливо прикріпити нашивки і імена на липучці.

Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 - туристичний варіант для будь-яких походів!

характеристики:
  Обсяг: 26 л.
  Вага: 1,85 кг.
  Розміри: 28х33х48 см.
  Матеріал: поліестер.
  Колір: Army Combat Uniform.

Виробник: Red Rock (США).
Американський виробник Red Rock популярний спеціальними випусками виробів для спорту і любителів активного способу життя. Фахівці компанії весь час піклуються про нові розробки багатофункціональних речей, здатних бути завжди корисними в дорозі або подорожах. Багато товарів використовуються у всьому світі професійними військовими.


Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 Army Combat Uniform купити за вигідною ціною 1 855 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Тактические рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Red Rock в інтернет-магазині Терраспорт
Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 Army Combat Uniform

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 Army Combat Uniform"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тактичні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак тактичний Red Rock Engagement 26 Army Combat Uniform буде Вашим першим кроком. В « Тактичні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Тактичні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак тактичний Defcon 5 Eagle 65 (OD Green) , Рюкзак тактичний Defcon 5 Eagle 65 (OD Green) і Рюкзак тактичний Defcon 5 Eagle 65 (OD Green) від знаменитих світових виробників 4315 Ви знайдете в нашому розділі Тактичні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Тактичні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн