Рюкзак спортивний Twins сірий BAG-5

КОД ТОВАРУ: 91840
  • Рюкзак спортивний Twins сірий BAG-5
  • Рюкзак спортивний Twins сірий BAG-5 - Фото №2
Рюкзак спортивний Twins сірий BAG-5
Розмір рюкзака: 60х40х30 см. Розмір сумки: 82х40х30 см. Колір: сірий з чорним.
Twins
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 419 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 323 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
BAG-5-GR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Twins сірий BAG-5 легко трансформується в сумку, значно збільшуючи при цьому свою місткість. Такий рюкзак-сумка абсолютно незамінний, як в повсякденному міському житті спортсмена, так і в далеких поїздках. У ньому дуже зручно перевозити різну спортивну екіпіровку, включаючи шолом, захист гомілок, кросівки і т.д В цій моделі рюкзака передбачено відділення з вентиляційною сіткою, призначене для перевезення вологих речей. Рюкзак відрізняється хорошою функціональністю, якісною фурнітурою і міцною обробкою швів. Рюкзак Twins сірий BAG-5 має безліч кишень, зручних для зберігання різних дрібних речей і т. Д. Оригінальність конструкції рюкзака полягає в тому, що він може використовуватися в якості місткою сумки, одна з секцій якої в складеному вигляді розташована в днище рюкзака. Тому, розстебнувши кругову блискавку на днище, ви тут же отримаєте велику сумку з плечовим ременем.

Особливості рюкзака:
- трансформується в сумку;
- дуже місткий;
- відділення з вентиляційною сіткою;
- якісна фурнітура;
- міцні шви;
- безліч різних кишень.

Рюкзак Twins сірий BAG-5 - практичність, зручність, спортивний стиль!

Характеристики:
Розмір рюкзака: 60х40х30 см;
Розмір сумки: 82х40х30 см;
Колір: сірий з чорним.

Виробник: Twins (Таїланд).
Twins - бренд, який завоював всесвітню популярність за все за два десятиліття існування. Однаково популярний, як серед професіоналів, так і серед рядових любителів. Спеціалізується на виробництві спортивного екіпірування для тайського боксу і ММА. Висока якість продукції, що випускається Twins продукції на сьогоднішній день не викликає сумнівів.





Рюкзак спортивний Twins сірий BAG-5 купити за вигідною ціною 2 419 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спортивные рюкзаки таких виробників, як наприклад: Twins в магазині terrasport.ua
Рюкзак спортивний Twins сірий BAG-5 Рюкзак спортивний Twins сірий BAG-5 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак спортивний Twins сірий BAG-5"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак спортивний Twins сірий BAG-5 буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак спортивний TYR Alliance фіолетовий, 45 л (LATBP45-510) , Рюкзак спортивний TYR Alliance фіолетовий, 45 л (LATBP45-510) і Рюкзак спортивний TYR Alliance фіолетовий, 45 л (LATBP45-510) від знаменитих світових виробників 3560 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спортивні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн