Рюкзак дитячий Sigikid "Пінгвін" (24623SK)

КОД ТОВАРУ: 236934
  • Рюкзак дитячий Sigikid "Пінгвін" (24623SK)
  • Рюкзак дитячий Sigikid "Пінгвін" (24623SK) - Фото №2
Рюкзак дитячий Sigikid
Тип: дитячий; Тип конструкції: двухлямочний; Пол: унісекс; Матеріал: нейлон; Склад матеріалу: нейлон; Спинка: м'яка; Вентиляція спини: немає; Відділення: одне; Поясний ремінь: немає; Грудний ремінь: є; Колір червоний; Додатково: всередині є візитка, на якій можна написати ім'я дитини і контактні дані; Розмір: 24 х 10 х 22 см; Обсяг рюкзака: 2,2 л.
Sigikid
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 099 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 147 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Рекомендовано
універсальні
АРТИКУЛ
24623SK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак дитячий Sigikid "Пінгвін" (24623SK) відмінно підійде для дошкільнят. Рюкзак невеликий і компактний, виконаний з безпечної для дитячого організму міцних матеріалів. Він відмінно підійде як для прогулянок на свіжому повітрі, також і для дитячих установ. У нього можна покласти найулюбленіші іграшки і необхідні речі: олівці, альбом, а також приладдя для занять в дитячому саду. У рюкзака одне містке відділення, яке закривається на блискавку. Головною особливістю наданий моделі є неповторний дизайн, виконаний у формі пінгвіна. Для надійної фіксації є поперечна шлейки, також можливість регулювання довжини лямок. Для дитячої спинки такий ергономічний рюкзак ідеальний.

особливості:

  • яскравий і цікавий дизайн у формі пінгвіна;
  • місткий і компактний;
  • виготовлений з міцного нейлону;
  • ергономічний і легкий;
  • довжина ременів регулюється.


Характеристики:
Тип: дитячий;
Тип конструкції: двухлямочний;
Пол: унісекс;
Матеріал: нейлон;
Склад матеріалу: нейлон;
Спинка: м'яка;
Вентиляція спини: немає;
Відділення: одне;
Поясний ремінь: немає;
Грудний ремінь: є;
Колір: червоний;
Додатково: всередині є візитка, на якій можна написати ім'я дитини і контактні дані;
Розмір: 24 х 10 х 22 см;
Обсяг рюкзака: 2,2 л.

Гарантійний термін: 14 днів.

Виробник: Sigikid (Німеччина).
Sigikid виготовляє високоякісні і безпечні дитячі товари. Продукція бренду надана у величезній різноманітності, товари можна розділити на кілька груп відповідно до певним віком. Сумки, рюкзаки, а також різного роду аксесуари виконані в стилі персонажів Sigikid. Продукція має якісне виконання, створюється в барвистому дизайні. Завдяки використанню високоякісних матеріалів товари можна використовувати не один рік. Ранці, а також рюкзаки легкі і компактні, вони підходять для маленьких речей діток, забезпечують задоволення від навчання.


Рюкзак дитячий Sigikid "Пінгвін" (24623SK) купити по які завищеною вартістю 1 099 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Детские рюкзаки, портфели таких брендів, як наприклад: Sigikid в каталозі Терра Спорт
Рюкзак дитячий Sigikid "Пінгвін" (24623SK) Рюкзак дитячий Sigikid "Пінгвін" (24623SK) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак дитячий Sigikid "Пінгвін" (24623SK)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Рюкзак дитячий Sigikid "Пінгвін" (24623SK) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі рюкзаки, портфелі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Дитячі рюкзаки, портфелі здивує Вас своєю якістю. Рюкзак туристичний Deuter Fox 40 л spring-midnight , Рюкзак туристичний Deuter Fox 40 л spring-midnight і Рюкзак туристичний Deuter Fox 40 л spring-midnight від знаменитих світових виробників 1163 Ви зможете побачити в нашій категорії Дитячі рюкзаки, портфелі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Дитячі рюкзаки, портфелі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн