Рюкзак міський Dakine Manual 20 L ruins

КОД ТОВАРУ: 85952
  • Рюкзак міський Dakine Manual 20 L ruins
Рюкзак міський Dakine Manual 20 L ruins
Особливості рюкзака: чоловічий, оптимальний для міської повсякденності обсяг, стильний, стильний кольоровий принт із зовнішнього боку, м'які лямки, зручна ручка для носіння в руці, якісна фурнітура, якісна обробка деталей, фронтальна кишеня на блискавки, оптимальний розподіл внутрішнього простору, якісний замок- блискавка, ремені для кріплення скейта. Тип: чоловічий. Призначення: шкільний рюкзак / рюкзак для скейта. Матеріал: 100% поліестер 600D. Обсяг: 20 л. Габарити: 50х30х15 см.
Dakine
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 099 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 147 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Візерунок
Обсяг, л
20
Рекомендовано
для хлопчиків
Тип
Ранець шкільний
АРТИКУЛ
610934902044
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Dakine Manual 20 L чудово вписується в міську повсякденність, забезпечуючи користувачеві комфорт і мобільність. Стиль рюкзака більше відповідає чоловічому смаку - його зовнішня частина декорована стриманим принтом у вигляді симпатичного орнаменту, а крій відповідає класичним лекалами міських рюкзаків.
Рюкзак Dakine Manual 20 L з м'якими лямками, зручною ручкою, фронтальним кишенею на блискавці, ременем для кріплення скейта і т.д. стане просто незамінний в повсякденному міській суєті. Проста і зручна конструкція рюкзака, якість його фурнітури, грамотне поділ внутрішнього простору забезпечить вам справжнісінький комфорт як у діловому повсякденності, так і на міський або заміській прогулянці. Матеріал: 100% поліестер 600D. Обсяг: 20 л. Матеріал: поліестер. Габарити: 50х30х15 см.

Особливості рюкзака:
- чоловічий;
- оптимальний для міської повсякденності обсяг;
- стильний;
- стриманий принт з зовнішньої сторони;
- м'які лямки;
- зручна ручка для носіння в руці;
- якісна фурнітура;
- якісна обробка деталей;
- зручне поділ внутрішнього простору;
- якісний замок-блискавка;
- ремені для кріплення скейта.

Рюкзак Dakine Manual 20 L - стильний, зручний, якісний!

Характеристики:

Тип: чоловічий.

Призначення: шкільний рюкзак / рюкзак для скейта.
Матеріал: 100% поліестер 600D.

Обсяг: 20 л.
Габарити: 50х30х15 см.
Колір: ruins.


Виробник: Dakine (США).

Компанія Dakine спеціалізується на виробництві різних аксесуарів для багатьох видів спорту, а саме таких як: гірські лижі, кайтсерфінг, гірський велосипед, віндсерфінг, сноубордінг, скейтбординг і серфінг. Компанія заснована Робом Капланом на гавайському острові Мауї. Першим випущеним під цим брендом товаром в 1979 році стали Серфові Льоші (тягнуться мотузки для кріплення серфа до ноги). Ця актуальна розробка зробила компанію знаменитої в колі професійних спортсменів. До нинішнього часу спортивні товари компанії відомі не тільки в США, але і в Європі.


Рюкзак міський Dakine Manual 20 L ruins підібрати і купити за реальною ціною 1 099 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Городские рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Dakine в електронному магазині Terra Sport
Рюкзак міський Dakine Manual 20 L ruins

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський Dakine Manual 20 L ruins"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно хочете зайнятися фігурою? Рюкзак міський Dakine Manual 20 L ruins допоможе почати легко. В « Міські рюкзаки » є все, що Вам знадобиться. Міські рюкзаки обрадує Вас своєю надійністю. Рюкзак міський Adidas Tiro 15 S13311 , Рюкзак міський Adidas Tiro 15 S13311 і Рюкзак міський Adidas Tiro 15 S13311 від кращих світових постачальників 1152 Ви зможете знайти в нашій лінійці Міські рюкзаки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Міські рюкзаки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн