Рюкзак міський Dakine Garden 20 L sienna

КОД ТОВАРУ: 85971
  • Рюкзак міський Dakine Garden 20 L sienna
Рюкзак міський Dakine Garden 20 L sienna
Особливості рюкзака: жіночий, оптимальний для міської повсякденності обсяг, відділення для ноутбука з діагоналлю 14 ", кишеня-органайзер, стильний кольоровий принт із зовнішнього боку, м'які лямки, якісна фурнітура, якісна обробка деталей, сітчасті кишені з боків, флісовий кишеню для сонцезахисних окулярів , два фронтальних кишені, зручне поділ внутрішнього простору, якісний замок-блискавка. Тип: жіночий. Призначення рюкзака: міський / шкільний / для ноутбука. Обсяг: 20 л. Матеріал: поліестер. Габарити: 44х30х16 см. Розмір відділення для ноутбука: 33х25х4 см .
Dakine
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 515 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 202 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
20
Рекомендовано
для дівчаток
Тип
Ранець шкільний
АРТИКУЛ
610934897586
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Dakine Garden 20 L чудово вписується в міську повсякденність, забезпечуючи користувачеві комфорт і мобільність. Стиль рюкзака більше відповідає жіночому смаку - його зовнішня частина декорована яскравим квітковим орнаментом, а форма відрізняється витонченістю.
Рюкзак Dakine Garden 20 L з м'якими лямками, зручними передніми і бічними сітчастими кишенями, кишенею-органайзером і кишенею для ноутбука з діагоналлю 14 ", стане просто незамінний в повсякденному міського життя. Проста і зручна конструкція рюкзака, якість його фурнітури, швидкий доступ в основне отдекленіе забезпечить вам справжнісінький комфорт як у діловому повсякденності, так і на міський або заміській прогулянці. Обсяг: 20 л. Матеріал: поліестер. Габарити: 44х30х16 см. Розмір відділення для ноутбука: 33х25х4 см.

Особливості рюкзака:
- жіночий;
- оптимальний для міської повсякденності обсяг;
- відділення для ноутбука з діагоналлю 14 ";
- кишеня-органайзер;
- стильний кольоровий принт з зовнішньої сторони;
- м'які лямки;
- якісна фурнітура;
- якісна обробка деталей;
- сітчасті кишені з боків;
- флісовий кишеню для сонцезахисних окулярів;
- зручне поділ внутрішнього простору;
- якісний замок-блискавка.


Рюкзак Dakine Garden 20 L - незамінний в міській повсякденності!

Характеристики:

Тип: жіночий.

Призначення рюкзака: міський / шкільний / для ноутбука.
Обсяг: 20 л.
Матеріал: поліестер.
Габарити: 44х30х16 см.
Розмір відділення для ноутбука: 33х25х4 см.
Колір: sienna.


Виробник: Dakine (США).

Компанія Dakine спеціалізується на виробництві різних аксесуарів для багатьох видів спорту, а саме таких як: гірські лижі, кайтсерфінг, гірський велосипед, віндсерфінг, сноубордінг, скейтбординг і серфінг. Компанія заснована Робом Капланом на гавайському острові Мауї. Першим випущеним під цим брендом товаром в 1979 році стали Серфові Льоші (тягнуться мотузки для кріплення серфа до ноги). Ця актуальна розробка зробила компанію знаменитої в колі професійних спортсменів. До нинішнього часу спортивні товари компанії відомі не тільки в США, але і в Європі.


Рюкзак міський Dakine Garden 20 L sienna вибрати за доступною вартості 1 515 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Городские рюкзаки таких брендів, як наприклад: Dakine в каталозі магазина Terrasport
Рюкзак міський Dakine Garden 20 L sienna

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський Dakine Garden 20 L sienna"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно хотіли зайнятися спортом? Рюкзак міський Dakine Garden 20 L sienna - це Ваш перший крок. В « Міські рюкзаки » є все, що знадобиться спортсмену. Міські рюкзаки здивує Вас своєю оригінальністю. Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) , Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) і Рюкзак антизлодій міської XD Design Bobby Compact Primrose Yellow, 11 л (P705.536) від кращих світових виробників 1152 Ви можете знайти в нашій категорії Міські рюкзаки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Міські рюкзаки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн