Рюкзак міський Dakine Duel 26 L verde

КОД ТОВАРУ: 86022
  • Рюкзак міський Dakine Duel 26 L verde
Рюкзак міський Dakine Duel 26 L verde
Особливості рюкзака: чоловічий, стриманий стиль, ергономічний, оптимальний для міської повсякденності обсяг, стеганное відділення для ноутбука з діагоналлю 14 ", кишеня-органайзер, кишеня-кулер, кишеню з флісовій підкладкою для окулярів, сітчасті бокові кишені, три фронтальних кишені на блискавці, якісна фурнітура, якісна обробка деталей, оптимально зручне поділ внутрішнього простору, швидкий доступ до основного відділення, регульований нагрудний ремінь. Призначення: рюкзак для ноутбука / шкільний рюкзак / міський / для скейта. Тип: чоловічий. Матеріал: 100% поліестер 600D. Обсяг: 26 л. Габарити: 48х30х23 см.
Dakine
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 155 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 288 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
26
Рекомендовано
для хлопчиків
Тип
Ранець шкільний
АРТИКУЛ
610934902716
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Dakine Duel 26 L відрізняється дуже стриманим функціональним стилем, як не можна краще відповідає міський повсякденності. Пошиття рюкзака і його забарвлення більше відповідає чоловічому смаку. Рюкзак має кількома різними кишенями, включаючи кишеню-органайзер і стеганное відділення для ноутбука з діагоналлю 14 ". В асортименті є рюкзаки кількох кольорів і різного орнаменту.
Рюкзак Dakine Duel 26 L чудово вписується в міську повсякденність, забезпечуючи користувачеві комфорт і мобільність. Гранично проста і зручна конструкція рюкзака, якість його фурнітури, грамотне поділ внутрішнього простору, наявність стьобаного кишені для ноутбука, наявність трьох фронтальних кишень для дрібниць забезпечить користувачеві справжній комфорт, як в діловій повсякденності, так і на міський або заміській прогулянці Призначення: рюкзак для ноутбука / шкільний рюкзак / міський / для скейта. Тип: чоловічий. Матеріал: 100% поліестер 600D. Обсяг: 26 л. Габарити: 48х30х23 см.

Особливості рюкзака:
- чоловічий;
- стриманий стиль;
- ергономічний;
- оптимальний для міської повсякденності обсяг;
- стеганное відділення для ноутбука з діагоналлю 14 ";
- кишеня-органайзер;
- кишеня-кулер;
- кишеня з флісовій підкладкою для окулярів;
- сітчасті бокові кишені;
- три фронтальних кишені на блискавці;
- якісна фурнітура;
- якісна обробка деталей;
- оптимально зручне поділ внутрішнього простору;
- швидкий доступ до основного відділення;
- регульований нагрудний ремінь.

Рюкзак Dakine Duel 26 L - стриманий стиль, гарантія комфорту і якості!

Характеристики:
Призначення: рюкзак для ноутбука / шкільний рюкзак / міський / для скейта.
Тип: чоловічий.
Матеріал: 100% поліестер 600D.
Обсяг: 26 л.
Габарити: 48х30х23 см.
Колір: verde.

Виробник: Dakine (США).

Компанія Dakine спеціалізується на виробництві різних аксесуарів для багатьох видів спорту, а саме таких як: гірські лижі, кайтсерфінг, гірський велосипед, віндсерфінг, сноубордінг, скейтбординг і серфінг. Компанія заснована Робом Капланом на гавайському острові Мауї. Першим випущеним під цим брендом товаром в 1979 році стали Серфові Льоші (тягнуться мотузки для кріплення серфа до ноги). Ця актуальна розробка зробила компанію знаменитої в колі професійних спортсменів. До нинішнього часу спортивні товари компанії відомі не тільки в США, але і в Європі.


Рюкзак міський Dakine Duel 26 L verde підібрати і купити за реальною ціною 2 155 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Городские рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Dakine в електронному магазині Terra Sport
Рюкзак міський Dakine Duel 26 L verde

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський Dakine Duel 26 L verde"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно хочете зайнятися фігурою? Рюкзак міський Dakine Duel 26 L verde допоможе почати легко. В « Міські рюкзаки » є все, що Вам знадобиться. Міські рюкзаки обрадує Вас своєю надійністю. Рюкзак міський Adidas Tiro 15 S13311 , Рюкзак міський Adidas Tiro 15 S13311 і Рюкзак міський Adidas Tiro 15 S13311 від кращих світових постачальників 1152 Ви зможете знайти в нашій лінійці Міські рюкзаки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Міські рюкзаки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн