Рюкзак Salewa Chip 22 сірий

КОД ТОВАРУ: 78986
  • Рюкзак Salewa Chip 22 сірий
Рюкзак Salewa Chip 22 сірий
Особливості рюкзака: міський, малогабаритний, міцний, зручний, пошитий з поліестеру, плоский передній кишеню на блискавці, бічну кишеню, плечові лямки, грудна стяжка. Обсяг з кишенями: 22. Вага: 0,34 кг. Розміри: 59х34х18 см. Матеріал: 420D Polyester. Колір: сірий / чорний / червоний / оранжевий / жовтий / зелений / блакитний.
Salewa
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 105 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 148 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Обсяг, л
22
АРТИКУЛ
013.003.0606
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Salewa Chip 22 ідеально підходить для повсякденного використання в міських умовах і активного відпочинку. Компактність рюкзака і його невелика вага дозволять вам відчувати себе комфортно в міській суєті. Цей рюкзак не буде заважати вашій мобільності, його регульовані плечові лямки дозволять підібрати для себе оптимально зручне положення.


Рюкзак Salewa Chip 22 сірого кольору оснащений кишенею на блискавці і відкритим сітчастою кишенею для дрібниць, розташованим збоку. Дизайн рюкзака гранично простий і спортивний і найбільш за все поєднується з повсякденним стилем одягу.


Особливості рюкзака:
- міський;
- малогабаритний;
- міцний;
- зручний;
- пошитий з поліестеру;
- плоский передня кишеня на блискавці;
- бічний карман;
- плечові лямки;
- грудна стяжка;
- підвісна система Comfort Fit.


Рюкзак Salewa Chip 22 - ідеальний для міської повсякденності!

Характеристики:
Обсяг з кишенями: 22 л.
Вага: 0,34 кг.
Розміри: 59х34х18 см.
Матеріал: 420D Polyester.
Колір: сірий / чорний / червоний / оранжевий / жовтий / зелений / блакитний.

Виробник: Salewa (Німеччина).
Компанія Salewa була заснована в 1935 році Жозефом Лібхартом, директором Мюнхенського кооперативного товариства виробників сідел і тканих матеріалів. У 1939 році була випущена перша одяг, рюкзаки з металевою рамою, лижні палиці. З тих пір, ось вже багато років, Salewa випускає якісну екіпіровку для любителів активного способу життя. Сьогодні група компаній Salewa - один з лідерів у виробництві одягу і обладнання для активного відпочинку, туризму і альпінізму. Компанії належать марки Dynafit і Silvretta. Під маркою Salewa випускається великий асортимент продукції - одяг, спальні мішки, намети, рюкзаки, альпіністське обладнання.


Рюкзак Salewa Chip 22 сірий купити за вигідною ціною 1 105 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Городские рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Salewa в електронному каталозі Терраспорт
Рюкзак Salewa Chip 22 сірий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак Salewa Chip 22 сірий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак Salewa Chip 22 сірий буде Вашим першим кроком. В « Міські рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Міські рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак міський Nike Graphic North Classic II BP чорний з червоним , Рюкзак міський Nike Graphic North Classic II BP чорний з червоним і Рюкзак міський Nike Graphic North Classic II BP чорний з червоним від знаменитих світових виробників 1152 Ви знайдете в нашому розділі Міські рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Міські рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн