Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28

КОД ТОВАРУ: 131498
  • Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28
  • Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 - Фото №2
  • Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 - Фото №3
  • Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 - Фото №4
  • Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 - Фото №5
Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28
Колір чорний; Обсяг: 28 л; Матеріал: поліестер; Пол: універсальний; Вік: для дорослих. Особливості: має два відділення; створений з влагоустойчивого матеріалу; володіє вентиляційною системою на спині; застібається на блискавку.
KingCamp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
881 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 118 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
28
АРТИКУЛ
Blackberry 28(KB3205) Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак KingCamp Blackberry 28 Black є головним предметом туристичної екіпіровки. За допомогою м'яких і широких ременів з прядками регулюється ширина, тому він підійде для людей різних комплектацій і ваги. Такий рюкзак володіє двома відділеннями, в які ви зможете помістити все що вам треба. Даний рюкзак від KingCamp вироблений з надійного вологостійкого матеріалу, що значно підвищує термін його служби.


особливості:
- має два відділення;
- створений з влагоустойчивого матеріалу;
- володіє вентиляційною системою на спині;
- застібається на блискавку.


Характеристики:
Колір: чорний;

Обсяг: 28 л;
Матеріал: поліестер;
Пол: універсальний;
Вік: для дорослих.


Виробник: KingCamp (Китай)
Китайська компанія KingCamp є лідером твори продукції для активного проведення часу і її чудовий рівень вже встигли позитивно оцінити в 38 країнах світу. Даний бренд, застосовуючи передові технології, жорстко контролює створення своїх товарів, що не створює сумнівів про їх якісність і надійності.


Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 купити за вигідною ціною 881 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Туристические рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: KingCamp в онлайн каталозі Терра Спорт
Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 - Фото №2 Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 - Фото №3 Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 - Фото №4 Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак туристичний KingCamp Blackberry 28 буде Вашим першим кроком. В « Туристичні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Туристичні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак туристичний Deuter Act Trail 28 л SL turquoise-midnight , Рюкзак туристичний Deuter Act Trail 28 л SL turquoise-midnight і Рюкзак туристичний Deuter Act Trail 28 л SL turquoise-midnight від знаменитих світових виробників 1124 Ви знайдете в нашому розділі Туристичні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Туристичні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн