Рюкзак міський Tramp Trusty чорний

КОД ТОВАРУ: 83165
  • Рюкзак міський Tramp Trusty чорний
  • Рюкзак міський Tramp Trusty чорний - Фото №2
  • Рюкзак міський Tramp Trusty чорний - Фото №3
Рюкзак міський Tramp Trusty чорний
Особливості рюкзака: унісекс, міський, повсякденний, зручний, м'яка вентильована спинка, посилена контурна спинна панель, плечові лямки анатомічної форми, якісна японська фурнітура Nifco, оптимально зручний обсяг, кишеню для ноутбука, потайну кишеню, два зовнішніх сітчастих кишені, три зовнішні кишені на блискавки, наявність органайзера, зручна ручка для перенесення в руках, емблема виробника Tramp на фронтальній стороні. Тип: міський. Обсяг: 38 л. Вага: 0,9 кг. Матеріал: Поліестер Honeycomb Ripstop 600D. Фурнітура: Nifco. Гарантія: 12 міс.
Tramp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 030 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 138 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
38
АРТИКУЛ
TRP-006.10
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак міський Tramp Trusty незамінний в міській повсякденності. Його оптимального обсягу (38 л) досить для всього найнеобхіднішого студенту або школяру. У ньому також є зручний органайзер. Рюкзак також може використовуватися для заміських поїздок. Модель зшита з міцного поліестеру Honeycomb Ripstop 600D. Якісна японська фурнітура Nifco неодмінно порадує вас своєю зручністю та міцністю.
Рюкзак міський Tramp Trusty розпорядженні зручними внутрішніми відділеннями на блискавках, двома бічними сітчастими кишенями, декількома зовнішніми кишенями на блискавках і зручним органайзером. Анатомічної форми наплічні ремені і спинка рюкзака добре вентилюються. Зручна ручка дозволяє з легкістю переносити рюкзак в руках. Обсяг рюкзака 38 л. Вага: 0,9 кг.

Особливості рюкзака:
- унісекс;
- міський;
- повсякденний;
- зручний;
- стильний;
- м'яка вентильована спинка;
- якісна японська фурнітура Nifco;
- оптимально зручний обсяг;
- наявність органайзера;
- бічні сітчасті кишені;
- три зовнішні кишені на блискавці;
- наявність органайзера, зручна ручка для перенесення в руках,
- емблема виробника Tramp на фронтальній стороні.

Рюкзак міський Tramp Trusty - ідеальний для міської повсякденності!

Характеристики:
Тип: міський.
Обсяг: 38 л.
Вага: 0,9 кг.
Матеріал: Поліестер Honeycomb Ripstop 600D.
Фурнітура: Nifco.

Гарантія: 12 міс.


Виробник: Tramp (Росія)

Tramp - російський виробник товарів для туризму та активного відпочинку. Компанія зарекомендувала себе як серйозного гравця на ринку туристичних товарів. На українському туристичному ринку Tramp представлена з 2003 року. На сьогоднішній день продукція компанії, перш за все, різні палатки, користуються великою популярністю серед широкого кола споживачів.


Рюкзак міський Tramp Trusty чорний купити за вигідною ціною 1 030 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Городские рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Tramp в інтернет-магазині Терраспорт
Рюкзак міський Tramp Trusty чорний Рюкзак міський Tramp Trusty чорний - Фото №2 Рюкзак міський Tramp Trusty чорний - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський Tramp Trusty чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак міський Tramp Trusty чорний буде Вашим першим кроком. В « Міські рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Міські рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак міський жіночий Nike Varsity Girl Backpack чорний , Рюкзак міський жіночий Nike Varsity Girl Backpack чорний і Рюкзак міський жіночий Nike Varsity Girl Backpack чорний від знаменитих світових виробників 1152 Ви знайдете в нашому розділі Міські рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Міські рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн