Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75

КОД ТОВАРУ: 79003
  • Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75
  • Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75 - Фото №2
Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75
Особливості рюкзака: експедиційний, для походів / гірських трекінгу / сходжень, регульована підвісна система V-1 Back System, жорсткий каркас з 2 вертикальних дюралюмінієвих пластин, повністю вентильована спина, регульований анатомічний поясний ремінь, глибокі і об'ємні бічні кишені з сіточки, довгі бічні компресійні стяжки з фастексами (по 2 з кожного боку), додаткові стропи для кріплення вантажу знизу на дно рюкзака, посилене дно, відкритий фронтальна кишеня для транспортування каски, маленький фронтальний вертикальний кишеню для дрібниць, що регулюється по висоті грудна стяжка, петлі для можливості кріплення додаткового вантажу , трекінгових палиць і льодового інструмента, нижнє відділення з розширеним входом, вбудований протидощовий чохол raincover. Зовнішній матеріал: POLYESTER Diamond Rip stop with PU coating. Матеріал дна: POLYESTER Diamond Rip stop with PU coating. Фурнітура і блискавки: Duraflex, YKK. Обсяг: 75 л. Вага: 2,59 кг. Розміри: 74х41х27 см.
RedPoint
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 804 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 508 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Обсяг, л
75
АРТИКУЛ
4823082704651
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75 розрахований на походи / гірські трекінгу / сходження будь-якої складності і тривалості. Жорсткий каркас рюкзака утримується двома вертикальними

дюралюмінієвий пластинами. Рюкзак оснащений регульованою підвісною системою V-1 Back System. Він має цілий ряд переваг, що дозволяють не відчувати дискомфорт навіть в найважчих похідних умовах: вентильована спина, регульований анатомічний пояс глибокі і об'ємні бічні кишені з сіточки, довгі бічні компресійні стяжки з фастексами (по 2 з кожного боку), додаткові стропи для кріплення вантажу знизу на дно рюкзака, посилене дно, відкритий фронтальна кишеня для транспортування каски, маленький фронтальний вертикальний кишеню для дрібниць, що регулюється по висоті грудна стяжка.


Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75 оснащений нижнім відділенням з розширеним входом для більш комфортного розміщення вантажу (спальника), петлями для можливості кріплення додаткового вантажу (трекінгові наметів і льодового інструмента), вбудованим протидощові чохлом raincover.

Особливості рюкзака:
- експедиційний;
- для походів / гірських трекінгу / сходжень;
- регульована підвісна система V-1 Back System;
- жорсткий каркас з 2 вертикальних дюралюмінієвих пластин;
- повністю вентильована спина;
- регульований анатомічний поясний ремінь;
- глибокі і об'ємні бічні кишені з сіточки;
- довгі бічні компресійні стяжки з фастексами (по 2 з кожного боку);
- додаткові стропи для кріплення вантажу знизу на дно рюкзака;
- посилене дно;
- відкритий фронтальна кишеня для транспортування каски;
- маленький фронтальний вертикальний кишеню для дрібниць;
- регульована по висоті грудна стяжка;
- петлі для можливості кріплення додаткового вантажу / трекінгових палиць / льодового інструменту;
- нижнє відділення з розширеним входом;
- вбудований протидощовий чохол raincover.


Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75 - надійний, міцний, продуманий до дрібниць!

Характеристики:
Зовнішній матеріал: POLYESTER Diamond Rip stop with PU coating.
Матеріал дна: POLYESTER Diamond Rip stop with PU coating.
Фурнітура і блискавки: Duraflex, YKK.
Обсяг: 75 л.
Вага: 2,59 кг.
Розміри: 74х41х27 см.


Виробник: Red Point (Україна).

Red Point - новий бренд товарів для туризму та активного відпочинку. У розробці асортименту Red Point брали участь провідні фахівці в галузі туризму та альпінізму. Разом вони вибрали і протестували матеріали і фурнітуру від провідних виробників, продумали кожну деталь. У виробництві товарів Red Point використовується фірмова фурнітура та блискавки найбільшого світового виробника YKK. Для виготовлення наметів застосовуються тільки алюмінієві каркаси, а всі наші спальники пройшли тестування за стандартом EN 13537. Red Point починає свій шлях з якості. Попереду - розширення асортименту і нові цікаві рішення. Незмінним залишиться одне - висока якість і надійність нашої продукції.


Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75 купити по реально виправданою вартості 3 804 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Туристические рюкзаки таких брендів, як наприклад: RedPoint в інтернет каталозі Терраспорт
Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75 Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні рюкзаки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рюкзак експедиційний Red Point Hiker 75 допоможе досягти мети. В « Туристичні рюкзаки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Туристичні рюкзаки порадує Вас високою якістю. Рюкзак міський Red Point CityPack 20 , Рюкзак міський Red Point CityPack 20 і Рюкзак міський Red Point CityPack 20 від кращих світових брендів 1124 Ви побачите в нашій категорії Туристичні рюкзаки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Туристичні рюкзаки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн