Рюкзак для тенісу Head Maria Sharapova Tennis Racquet Bag-2in1

КОД ТОВАРУ: 24107
  • Рюкзак для тенісу Head Maria Sharapova Tennis Racquet Bag-2in1
Рюкзак для тенісу Head Maria Sharapova Tennis Racquet Bag-2in1
Особливості сумки: стильний дизайн від Марії Шарапової, зручне відділення для тенісної ракетки, надійний і міцний матеріал.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
865 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 115 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Ракетки
АРТИКУЛ
83517
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак для тенісу Head Maria Sharapova Tennis Racquet Bag-2in1 - це зручний жіночий рюкзак для тенісу. У ньому присутній кишеню для тенісної ракетки, а також є відділення для дрібних особистих речей, таких як біжутерія.
Рюкзак Head Maria Sharapova Tennis Racquet Bag-2in1 має стильний і сучасний дизайн, створений за підтримки Марії Шарапової. Всі зовнішні кишені закриваються блискавкою. Матеріал рюкзака - щільний і надійний, що забезпечить його довговічність і надійне збереження Ваших речей.
Цей рюкзак підійде абсолютного для будь-якого віку і стане відмінним подарунком.

Особливості сумки:
- стильний дизайн від Марії Шарапової;
- зручне відділення для тенісної ракетки;
- надійний і міцний матеріал.

Рюкзак для тенісу Head Maria Sharapova Tennis Racquet Bag-2in1 - стильно і комфортно!

Характеристики:
Тип:
рюкзак.
Матеріал: нейлон.
Місткість ракеток: 1.
Колір: чорний.

Виробник: Head (Австрія).
Компанія Head, заснована в 1950 році Говардом Хедом, спочатку спеціалізувалася на виготовленні високотехнологічних лиж, і лише через деякий час у виробництві з'явилися тенісні ракетки та аксесуари для тенісу. У цій області компанія Head досягла величезних успіхів, і сьогодні багато провідних професіоналів грають ракетками даного виробника.
На сьогоднішній день компанія працює в чотирьох напрямках: виготовлення товарів для зимових видів спорту (сноуборди, гірські лижі), інвентар для тенісу, обладнання для підводного плавання і ліцензування.


Рюкзак для тенісу Head Maria Sharapova Tennis Racquet Bag-2in1 купити за вигідною ціною 865 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Head в онлайн магазині Терра Спорт
Рюкзак для тенісу Head Maria Sharapova Tennis Racquet Bag-2in1

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак для тенісу Head Maria Sharapova Tennis Racquet Bag-2in1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак для тенісу Head Maria Sharapova Tennis Racquet Bag-2in1 буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак-мішок спортивний Fairtex (BAG6) , Рюкзак-мішок спортивний Fairtex (BAG6) і Рюкзак-мішок спортивний Fairtex (BAG6) від знаменитих світових виробників 3560 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн