Рюкзак для бігу UltrAspire Momentum 2.0 чорно-червоний унісекс L

КОД ТОВАРУ: 505865
  • Рюкзак для бігу UltrAspire Momentum 2.0 чорно-червоний унісекс L
  • Рюкзак для бігу UltrAspire Momentum 2.0 чорно-червоний унісекс L - Фото №2
Рюкзак для бігу UltrAspire Momentum 2.0 чорно-червоний унісекс L
Momentum 2.0 оновлена версія популярного рюкзака Momentum, який прославився додатковою задніми кишенями для фляг с водою. Призначення: забіги на середні дистанції, щоденні тренування, трейл. Шести літровий рюкзак Momentum 2.0 з новими задніми кишенями, які стали більш інтуїтивно зрозумілими й доступними, завдяки магнітній застіжці. Такий дизайн дозволяє легко протягнути руку назад, взяти або сховати флягу прямо на ходу. Основне виділення було змінено в стилі "швидка схованка", що забезпечує легкий доступ на ходу, а також збільшує місткість. Momentum 2.0 сумісний з Z-полюсом. Модернізована наплічна кишеня дозволяє носить мобільний телефон любого розміру. В обидві кишені на передній лямці додані шнурки, що підвищує універсальність. Сітка UltrAcool Light Mesh забезпечує хорошу повітропроникність й легкість, а також продовжує довговічність рюкзака. Технологія ErgoFit плечі людини не є прямими, тому плечові ремені рюкзака повинні повторювати будову плечей. Довгі ремені дозволяють задній частині рюкзака сидіти глибше на шиї, щоб попередити натиранню. Це доповнення у довжині допомагає повністю обігнути ваші плечі й шию, оскільки ремені проходять через плечі й шию, дотримуючись природного вигину тіла. Ремні мають S-образну форму на рівні грудей, щоб ваші руки рухались вільно під час бігу, а також, щоб уникнути будь-якого натирання. Технологія Max 02 sternum забезпечує вільне дихання. Спеціальний нагрудний шнурок не сковує груди під час бігу, а також забезпечує щільну посадку рюкзака, мінімізуючи відскоки.
UltrAspire
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 634 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 352 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорно-Червоний
АРТИКУЛ
UA123BKRDLG
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Momentum 2.0 оновлена версія популярного рюкзака Momentum, який прославився додатковою задніми кишенями для фляг с водою.

  • Призначення: забіги на середні дистанції, щоденні тренування, трейл.

Шести літровий рюкзак Momentum 2.0 з новими задніми кишенями, які стали більш інтуїтивно зрозумілими й доступними, завдяки магнітній застіжці. Такий дизайн дозволяє легко протягнути руку назад, взяти або сховати флягу прямо на ходу. Основне виділення було змінено в стилі "швидка схованка", що забезпечує легкий доступ на ходу, а також збільшує місткість. Momentum 2.0 сумісний з Z-полюсом. Модернізована наплічна кишеня дозволяє носить мобільний телефон любого розміру. В обидві кишені на передній лямці додані шнурки, що підвищує універсальність.

Сітка UltrAcool Light Mesh забезпечує хорошу повітропроникність й легкість, а також продовжує довговічність рюкзака.

Технологія ErgoFit плечі людини не є прямими, тому плечові ремені рюкзака повинні повторювати будову плечей. Довгі ремені дозволяють задній частині рюкзака сидіти глибше на шиї, щоб попередити натиранню. Це доповнення у довжині допомагає повністю обігнути ваші плечі й шию, оскільки ремені проходять через плечі й шию, дотримуючись природного вигину тіла. Ремні мають S-образну форму на рівні грудей, щоб ваші руки рухались вільно під час бігу, а також, щоб уникнути будь-якого натирання.

Технологія Max 02 sternum забезпечує вільне дихання. Спеціальний нагрудний шнурок не сковує груди під час бігу, а також забезпечує щільну посадку рюкзака, мінімізуючи відскоки.

  • Колірчорно-червоний
  • Країна виробникВ’єтнам
  • Країна реєстрації брендаСША
  • МатеріалСітка UltrAcool Light Mesh

Рюкзак для бігу UltrAspire Momentum 2.0 чорно-червоний унісекс L купити за вигідною ціною 2 634 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: UltrAspire в інтернет-магазині Терраспорт
Рюкзак для бігу UltrAspire Momentum 2.0 чорно-червоний унісекс L Рюкзак для бігу UltrAspire Momentum 2.0 чорно-червоний унісекс L - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак для бігу UltrAspire Momentum 2.0 чорно-червоний унісекс L"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак для бігу UltrAspire Momentum 2.0 чорно-червоний унісекс L буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак спортивний Ferrino Spark 13 - червоний, 13 л (924858) , Рюкзак спортивний Ferrino Spark 13 - червоний, 13 л (924858) і Рюкзак спортивний Ferrino Spark 13 - червоний, 13 л (924858) від знаменитих світових виробників 3560 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн