Рюкзак дитячий Osprey Koby 20 л синій

КОД ТОВАРУ: 79479
  • Рюкзак дитячий Osprey Koby 20 л синій
Рюкзак дитячий Osprey Koby 20 л синій
Особливості рюкзака: призначений для дітей, оптимальний для міських умовах обсяг, м'який, комфортний, м'яка спинка, рівномірний розподіл навантаження, грудна стяжка зі свистком, передній еластичний кишеню, кишеню-органайзер на блискавці, м'які регульовані плечові лямки, бічні еластичні кишені, зручна ручка для перенесення, якісна обробка деталей, стильний дизайн, стійке широке дно, місце для кріплення проблискового маячка, вбудований фіксатор для ключів, спеціальний кишеню для окулярів і електроніки, світловідбиваючі елементи. Матеріал: 420HD Nylon, 210D Nylon. Вага рюкзака: 0,44 кг. Обсяг: 20 літрів. Розміри рюкзака: 38х27х21 см. Колір: синій.
Osprey
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 175 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 157 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Обсяг, л
20
Рекомендовано
універсальні
АРТИКУЛ
009.0462
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Osprey Koby 20 л розрахований на дітей 9-12 років. Ця надійна модель високого класу володіє всім необхідним для комфорту дитини: ергономічною посадкою, периферійним каркасом, що забезпечує рівномірний розподіл навантаження, регульованими лямками і поясним ременем, зручними кишенями, грудною стяжкою зі свистком.
Рюкзак Osprey Koby 20 л з м'якою вентильованого спинкою і лямками дуже зручний для використання в повсякденному міського життя. У ньому запросто поміститься спортивна форма, легка куртка і різні необхідні дрібниці. Рюкзак пошитий в чудовому стилі, що відповідає вимогам сучасної спортивної моди. На його фронтальній стороні нанесена светоотражающая графіка і логотип виробника. Одним з головних переваг цієї моделі є широке стійке дно.


Особливості рюкзака:
- призначений для дітей;
- оптимальний для міських умовах обсяг;
- м'який;
- комфортний;
- м'яка спинка;
- рівномірний розподіл навантаження;
- грудна стяжка зі свистком;
- передній еластичний кишеню;
- кишеня-органайзер на блискавці;
- м'які регульовані плечові лямки;
- бічні еластичні кишені;
- зручна ручка для перенесення;
- якісна обробка деталей;
- стильний дизайн;
- стійке широке дно;
- місце для кріплення проблискового маячка;
- вбудований фіксатор для ключів;
- спеціальний кишеню для окулярів і електроніки;
- світловідбиваючі елементи.

Рюкзак Osprey Koby 20 л - дуже зручний, якісний, стильний!

Характеристики:

Матеріал: 420HD Nylon, 210D Nylon.
Вага рюкзака: 0,44 кг.
Обсяг: 20 літрів.
Розміри рюкзака: 38х27х21 см.
Колір: синій.


Виробник: Osprey (США).


Osprey - відомий американський бренд, який випускає туристичні рюкзаки і спортивні сумки високої якості та чудового стилю. Його продукція користується популярністю у всьому світі і супроводжує всіх любителів подорожей і активного відпочинку, що цінують практичні, комфортні і красиві речі.


Рюкзак дитячий Osprey Koby 20 л синій підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 175 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Детские рюкзаки, портфели таких торгових марок, як наприклад: Osprey в онлайн каталозі Терра Спорт
Рюкзак дитячий Osprey Koby 20 л синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак дитячий Osprey Koby 20 л синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Рюкзак дитячий Osprey Koby 20 л синій допоможе на шляху до мети. В « Дитячі рюкзаки, портфелі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі рюкзаки, портфелі обрадує Вас високою якістю. Рюкзак міський Dakine Hana 26 L kamali , Рюкзак міський Dakine Hana 26 L kamali і Рюкзак міський Dakine Hana 26 L kamali від топових світових брендів 1163 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дитячі рюкзаки, портфелі . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дитячі рюкзаки, портфелі . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн