Рюкзак тактичний Defcon 5 Modular 60 (MultiCamo)

КОД ТОВАРУ: 114565
  • Рюкзак тактичний Defcon 5 Modular 60 (MultiCamo)
Рюкзак тактичний Defcon 5 Modular 60 (MultiCamo)
Тип рюкзака: військовий / армійський. Обсяг: 60 л. Вага: 3,1 кг. Розміри: 30х56х35 см. Система Molle: за стандартами NATO (25х35 мм). Матеріал: 100% Polyester 1000D. Комплектація: сітчаста сумка-чохол. Колір: камуфляж (Coyote Tan).
Defcon
  • Рюкзак тактический Defcon 5 Modular 60 (OD Green)
  • Рюкзак тактический Defcon 5 Modular 60 (Coyote Tan)
  • Рюкзак тактический Defcon 5 Modular 60 (MultiCamo)
  • Рюкзак тактический Defcon 5 Modular 60 (Multiland)
  • Рюкзак тактический Defcon 5 Modular 60 (Vegetato Italiano)
  • Рюкзак тактический Defcon 5 Modular 60 (Black)
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 159 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 555 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Камуфляжний
Обсяг, л
60
АРТИКУЛ
922261
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Defcon 5 Modular 60 (MultiCamo) спеціально розроблений для застосування в армійській / військовій сфері діяльності. Має у своєму розпорядженні системою швидкого скидання, що дозволяє за частки секунди скинути рюкзак, не знімаючи його з плечей. Це дуже важливо при захопленні за рюкзак, при раптової атаки і т.д. Функціонал рюкзака дозволяє в лічені хвилини адаптувати його під конкретні тактичні завдання військовослужбовців. Ретельно продумана підвісна система рюкзака дозволяє налаштувати його максимально комфортну посадку на спині, забезпечуючи, таким чином, правильний розподіл ваги. Має у своєму розпорядженні системою Molle, призначеної для навісу додаткового обладнання. Сумісний з питною системою, для якої в основному відділенні передбачений спеціальний кишеню. Дренажні отвори на дні рюкзака і в нижній частині бічних кишень. Компресійні стропи для регулювання обсягу рюкзака і фіксації додаткового обладнання (каремат, спальника). Основне відділення рюкзака розкривається на 180 градусів і для зручного кріплення внутрішнього багажу має чотирма компресійними ременями. Містка фронтальна кишеня на блискавці; містке нижнє відділення на блискавці; два великих бічних кишені на подвійний блискавки. Знизу в рюкзаку є петлі ля кріплення додаткових аксесуарів (спальника, карімата і т.д.).
Рюкзак Defcon 5 Modular 60 (MultiCamo) пошитий з високоміцного поліестерового матеріалу щільністю в 1000D, міцного на розрив і стійкого до ультрафіолетового випромінювання. Анатомічний форми спинка з м'якими пенополіуретановим подушками, обшитими дихаючої сітчастої тканиною, забезпечує комфорт. Регульовані, м'які плечові лямки анатомічної форми, обшиті дихаючої сітчастої тканиною, системою Molle. Регульована по висоті нагрудна стяжка з еластичною вставкою. Наявність D-образних пластикових кілець. Двоточкова схема фіксації в верхній частині лямок. Для підвищеної прочності.оні прошиті подвійним рядком. Якісна фурнітура Duraflex і YKK. Посилена петля-ручка для транспортування в руках. Комплектується фірмовою сітчастої сумкою-чохлом на блискавці для зберігання і транспортування рюкзака.

Особливості рюкзака:
- військовий / армійський;
- місткість 60 л;
- пошитий з міцного / водовідштовхувального 100% Polyester 1000D;
- система швидкого скидання;
- якісна регульована підвісна система;
- система Molle для навісу додаткового обладнання;
- м'яка / дихаюча спинка анатомічної форми;
- регульовані плечові лямки анатомічної форми;
- регульований знімний стегновий пояс;
- регульована по висоті нагрудна стяжка;
- наявність D-образних пластикових кілець;
- фурнітура Duraflex і YKK;
- сумісний з питною системою;
- дренажні отвори на дні рюкзака і в нижній частині бічних кишень
- компресійні стропи для регулювання обсягу рюкзака;
- два великих бічних кишені на блискавці;
- два великих фронтальних кишені-відділення на блискавці;
- внизу регульовані ремені для кріплення додаткового спорядження;
- відповідність стандарту UNI EN ISO 9001: 2008.

Рюкзак Defcon 5 Modular 60 (MultiCamo) - міцний, надійний, зручний!

Характеристики:
Тип рюкзака: військовий / армійський.
Обсяг: 60 л.
Вага: 3,1 кг.
Розміри: 30х56х35 см.
Система Molle: за стандартами NATO (25х35 мм).
Матеріал: 100% Polyester 1000D.
Комплектація: сітчаста сумка-чохол.
Колір: камуфляж (MultiCamo)

Виробник: Defcon 5 (Італія).
Компанія Defcon заснована досвідченими фахівцями, основним напрямком діяльності яких є виробництво продукції військового призначення. Продукції Defcon 5 присвоєно спеціальний код NATO CAGE CODE AG427, який підтверджує право авторизованого дилера на поставку військового спорядження в НАТО і ООН. Назва компанії Defcon 5 розшифровується, як Defense Condition (стан оборони). У Збройних силах США термін "Defense Condition" означає ступінь готовності в мирний або воєнний час. Продукція, що нею товари відповідають стандарту UNI EN ISO 9001: 2008.





Рюкзак тактичний Defcon 5 Modular 60 (MultiCamo) купити за вигідною ціною 4 159 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Тактические рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Defcon в інтернет-магазині Терраспорт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак тактичний Defcon 5 Modular 60 (MultiCamo)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тактичні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак тактичний Defcon 5 Modular 60 (MultiCamo) буде Вашим першим кроком. В « Тактичні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Тактичні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак тактичний Defcon 5 Eagle 65 (OD Green) , Рюкзак тактичний Defcon 5 Eagle 65 (OD Green) і Рюкзак тактичний Defcon 5 Eagle 65 (OD Green) від знаменитих світових виробників 4315 Ви знайдете в нашому розділі Тактичні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Тактичні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн