Рюкзак спортивний Caribee X-Trek 40 Sirius Blue / Hyper Yellow

КОД ТОВАРУ: 114548
  • Рюкзак спортивний Caribee X-Trek 40 Sirius Blue / Hyper Yellow
Рюкзак спортивний Caribee X-Trek 40 Sirius Blue / Hyper Yellow
Тип рюкзака: спортивний / міський. Розмір: 54х33х27 см. Об'єм: 28 л. Вага: 1,25 кг. Матеріал: 100% Polyester. Підвісна система: Bio-form padded harness system. Колір: синій з жовтим.
Caribee
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 054 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 274 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Обсяг, л
40
АРТИКУЛ
921806
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Caribee X-Trek 40 Sirius Blue / Hyper Yellow - відмінний вибір для тих, хто цінує щоденний комфорт. Завдяки своїй ергономічності, міцності, продуманості конструкції, рюкзак однаково зручний для міського і заміського відпочинку. Він має у своєму розпорядженні достатній обсяг для розміщення в ньому всіх необхідних для прогулянки / тренування речей і аксесуарів. Якісна підвісна система Bio-form padded harness system, а також анатомічної форми спинка і плечові лямки з пінополіуретанової підкладкою, забезпечують користувачеві комфорт протягом дня. Безшумні пулером на блискавках - для зручності відкриття кишень в рукавичках. Модульна система Molle для навісу додаткового обладнання. Карабін для кріплення ключів. Два бічні сітчасті кишені. Бічні стягнуті ремені допоможуть максимально зменшити обсяг рюкзака. Сумісний з питною системою, рукав (подачі води) якої виводиться, як на ліве, так і на праве плече.
Рюкзак Caribee X-Trek 40 Sirius Blue / Hyper Yellow дуже зручний для спини за рахунок свого напівжорсткого каркаса, зробленого з міцної і легкої пластикової основи. Пошитий рюкзак з міцного, стійкого до стирання 100% Polyester, стійкого до впливу вологи і ультрафіолетового випромінювання. Зручна петля-ручка для перенесення в руці. Регульований стегновий пояс забезпечить правильний розподіл навантаження на спину. Ергономічний дизайн як не можна краще підходить для міських умов.

Особливості рюкзака:
- міський;
- ергономічний;
- м'яка спинка;
- великий обсяг (40 л);
- якісна підвісна система Bio-form padded harness system;
- м'які регульовані лямки;
- проста система регулювання лямок;
- бічні стяжні (компресійні) ремені;
- регульований, знімний стегновий пояс;
- невеликий фронтальна кишеня на блискавки;
- панель з органайзером у фронтальному відділенні;
- петля-ручка для носіння в руці;
- стійке дно;
- якісна фурнітура;
- сумісний з питною системою;
- лаконічний дизайн.

Рюкзак Caribee X-Trek 40 Sirius Blue / Hyper Yellow - незамінний в міській повсякденності!

Характеристики:
Тип рюкзака: спортивний / міський.
Розмір: 54х33х27 см.
Обсяг: 40 л.
Вага: 1,25 кг.
Матеріал: 100% Polyester.
Підвісна система: Bio-form padded harness system.
Колір: синій з жовтим.

Виробник: Caribee (Австралія).
Caribee виробляє товари для туризму та Київської міської повсякденності, а також супутні їм аксесуари. В основному це: рюкзаки, сумки, косметички різної модифікації, спальні мішки, намети, складні стільці, питні системи, водозахисні чохли і т.д. Випускаються Caribee товари характеризуються гарною якістю, сучасним дизайном і помірною вартістю.


Рюкзак спортивний Caribee X-Trek 40 Sirius Blue / Hyper Yellow купити за вигідною ціною 2 054 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Caribee в онлайн каталозі Терра Спорт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак спортивний Caribee X-Trek 40 Sirius Blue / Hyper Yellow"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак спортивний Caribee X-Trek 40 Sirius Blue / Hyper Yellow буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак для скейтборду Termit Skateboard Backpack TSBP16CM синій , Рюкзак для скейтборду Termit Skateboard Backpack TSBP16CM синій і Рюкзак для скейтборду Termit Skateboard Backpack TSBP16CM синій від знаменитих світових виробників 3560 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн