Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota)

КОД ТОВАРА: 536010
  • Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota)
  • Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №2
  • Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №3
  • Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №4
  • Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №5
  • Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №6
  • Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №7
  • Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №8
Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota)
Складаний силіконовий чайник зі сталевим дном Tramp TRC-125 1L. Легкий компактний складаний туристичний чайник зі стінками з термостійкого харчового силікону і дном з нержавіючої сталі. Стінки чайника виготовлені з ребристого харчового термостійкого силікону за рахунок чого чайник можна легко, одним рухом, скласти в плоский диск. Завдяки широкій горловині, в цьому чайнику при необхідності можна варити їжу як в казанку, міцні ручки дозволяють зручно притримувати чайник при перемішуванні. Чайник Tramp TRC-125 - відмінне рішення для тих, хто в походах або поїздках харчується сучасної сухий або сублімованої туристичної їжею «в пакетах», а так само для хто хоче максимально зменшити вагу і об'єм особистого спорядження в подорож. Увага! Чайник призначений для використання тільки на туристичних пальниках і плитах. і не призначений для використання на відкритому - багатті (мангалі, жаровні). Особливості: Легке і міцне дно чайника виконано з нержавіючої сталі. Стінки чайника з харчового термостійкого силікону стінки складаються до 3,5 см для зручного транспортування Кришка з прозорого, міцного і термостійкого пластика Tritan скорочує час закипання і забезпечує точний контроль ступеня нагріву води Кришка чайника забезпечена носиком і отвором для наливу широку основу чайника поглинає максимум тепла від пальника, захищаючи силіконові стінки від полум'я. дві складні ручки з посиленого поліпропілену фіксують кришку і забезпечують максимальну зручність при заливанні / виливання води. На стінках нанесені контрольні позначки рівня заповнення чайника водою в мілілітрах і «умовних чашках» по 350 мл. кожна. Використання: УВАГА - ЦЕ ВАЖЛИВО: Цей чайник призначений для кип'ятіння води тільки на туристичних пальниках і плитах. це чайник не призначений для кип'ятіння води на відкритому неконтрольованому вогні - багатті (мангалі, жаровні). Перед використанням необхідно повністю розправити стінки чайника НЕ МОЖНА допускати вихід полум'я пальника (або плити) за кордону дна, так як це може пошкодити стінки чайника. Уважно контролюйте потужність полум'я при кип'ятінні. Чайник не призначений для гасіння або смаження їжі. Під час використання дно чайника має бути повністю покрито водою як мінімум до рівня силіконових стінок Цей чайник не можна використовувати в мікрохвильовій печі і мити в посудомийній машині. Характеристики: Обсяг: 1 л Безпечний обсяг для кип'ятіння: 1 л Вага: 256 г Матеріал: силікон, поліпропілен, Tritan, нержавіюча сталь. 100% BPA Free. Розміри в складеному стані: 15 * 15 * 9,5 см. озміри в розкладеному стані: 15 * 15 * 4 см. Колір: терракот
Tramp
КУПИТЬ
ЦЕНА:
924 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 123 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвет
Терракотовий
Размер
1 л
АРТИКУЛ
TRC-125-terracota
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Складаний силіконовий чайник зі сталевим дном Tramp TRC-125 1L. Легкий компактний складаний туристичний чайник зі стінками з термостійкого харчового силікону і дном з нержавіючої сталі. Стінки чайника виготовлені з ребристого харчового термостійкого силікону за рахунок чого чайник можна легко, одним рухом, скласти в плоский диск. Завдяки широкій горловині, в цьому чайнику при необхідності можна варити їжу як в казанку, міцні ручки дозволяють зручно притримувати чайник при перемішуванні.


Чайник Tramp TRC-125 - відмінне рішення для тих, хто в походах або поїздках харчується сучасної сухий або сублімованої туристичної їжею «в пакетах», а так само для хто хоче максимально зменшити вагу і об'єм особистого спорядження в подорож. Увага! Чайник призначений для використання тільки на туристичних пальниках і плитах. і не призначений для використання на відкритому - багатті (мангалі, жаровні). Особливості: Легке і міцне дно чайника виконано з нержавіючої сталі. Стінки чайника з харчового термостійкого силікону стінки складаються до 3,5 см для зручного транспортування Кришка з прозорого, міцного і термостійкого пластика Tritan скорочує час закипання і забезпечує точний контроль ступеня нагріву води Кришка чайника забезпечена носиком і отвором для наливу широку основу чайника поглинає максимум тепла від пальника, захищаючи силіконові стінки від полум'я. дві складні ручки з посиленого поліпропілену фіксують кришку і забезпечують максимальну зручність при заливанні / виливання води. На стінках нанесені контрольні позначки рівня заповнення чайника водою в мілілітрах і «умовних чашках» по 350 мл. кожна.


Використання: УВАГА - ЦЕ ВАЖЛИВО:

Цей чайник призначений для кип'ятіння води тільки на туристичних пальниках і плитах. це чайник не призначений для кип'ятіння води на відкритому неконтрольованому вогні - багатті (мангалі, жаровні). Перед використанням необхідно повністю розправити стінки чайника НЕ МОЖНА допускати вихід полум'я пальника (або плити) за кордону дна, так як це може пошкодити стінки чайника. Уважно контролюйте потужність полум'я при кип'ятінні. Чайник не призначений для гасіння або смаження їжі. Під час використання дно чайника має бути повністю покрито водою як мінімум до рівня силіконових стінок Цей чайник не можна використовувати в мікрохвильовій печі і мити в посудомийній машині.


Характеристики:

  • Обсяг: 1 л
  • Безпечний обсяг для кип'ятіння: 1 л
  • Вага: 256 г
  • Матеріал: силікон, поліпропілен, Tritan, нержавіюча сталь. 100% BPA Free.
  • Розміри в складеному стані: 15 * 15 * 9,5 см.
  • озміри в розкладеному стані: 15 * 15 * 4 см.
  • Колір: терракот



Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) купить по выгодной цене 924 грн в интернет магазине товаров для спорта Terra Sport. Выбирайте Женские сумки голубого цвета, Детские спасательные жилеты с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других городах Украины. Также вы можете найти Чайники и кофеварки для кемпинга таких производителей, как например: Tramp в магазине terrasport.ua
Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №2 Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №3 Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №4 Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №5 Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №6 Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №7 Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) - Фото №8

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Чайники и кофеварки для кемпинга

Давно мечтаете заняться спортом? Чайник туристичний Tramp силіконовий з металевим дном, 1 л (TRC-125-terracota) будет Вашим первым шагом. В « Чайники и кофеварки для кемпинга » есть все, что необходимо спортсмену. Чайники и кофеварки для кемпинга удивит Вас своим качеством. Чайник туристический Trangia 25, 900 мл (203324) , Чайник туристический Trangia 25, 900 мл (203324) и Чайник туристический Trangia 25, 900 мл (203324) от знаменитых мировых производителей 1092 Вы найдете в нашем разделе Чайники и кофеварки для кемпинга . В спортивном онлайн-магазине terrasport.ua представлен огромный ассортимент товаров Чайники и кофеварки для кемпинга . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн