Рюкзак спортивний Caribee Stratos XL 18 Black

КОД ТОВАРУ: 114544
  • Рюкзак спортивний Caribee Stratos XL 18 Black
Рюкзак спортивний Caribee Stratos XL 18 Black
Тип рюкзака: спортивний / міський. Розмір: 47х23х15 см. Об'єм: 18 л. Вага: 0,55 кг. Матеріал: 100% Polyester. Підвісна система: Action back Extreme system. Колір чорний.
Caribee
  • Рюкзак спортивный Caribee Stratos XL 18 Envy Green
  • Рюкзак спортивный Caribee Stratos XL 18 Black
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 197 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 160 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
18
АРТИКУЛ
920629
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Caribee Stratos XL18 Black - відмінний вибір для тих, хто цінує щоденний комфорт. Завдяки своїй ергономічності, міцності, продуманості конструкції, рюкзак дуже зручний для велопрогулянок, походів в спортзал, а також для міського і заміського відпочинку. Він має у своєму розпорядженні достатній обсяг для розміщення в ньому всіх необхідних для прогулянки / тренування речей і аксесуарів. Підвісна система Action back Extreme harness, а також анатомічної форми спинка і плечові лямки, обшиті дихаючої сітчастої тканиною, забезпечують користувачеві комфорт протягом дня. Зовнішній фронтальна кишеня на кругової блискавки. Два бічні сітчасті кишені. Бічні стягнуті ремені допоможуть максимально зменшити обсяг рюкзака. Сумісний з питною системою.
Рюкзак Caribee Stratos XL18 Black має кишенею для аудіопристроїв з портом для шнура, і внутрішньою панеллю з органайзерами. Пошитий рюкзак з міцного, стійкого до стирання 100% Polyester, стійкого до впливу вологи і ультрафіолетового випромінювання. Зручна петля-ручка для перенесення в руці. Регульований стегновий пояс забезпечить правильний розподіл навантаження на спину. Ергономічний дизайн як не можна краще підходить для міських умов.

Особливості рюкзака:
- міський;
- ергономічний;
- м'яка вентильована спинка;
- оптимально зручний обсяг (18 л);
- якісна підвісна система Action back Extreme system;
- вентильовані лямки;
- проста система регулювання лямок;
- бічні стяжні ремені;
- регульований стегновий пояс;
- фронтальна кишеня на кругової блискавки;
- внутрішня панель з органайзерами;
- кишеня для аудіопристроїв з портом для шнура;
- петля-ручка для носіння в руці;
- стійке дно;
- якісна фурнітура;
- сумісний з питною системою;
- лаконічний дизайн.

Рюкзак Caribee Stratos XL18 Black - кращий вибір для велопрогулянок!

Характеристики:
Тип рюкзака: спортивний / міський.
Розмір: 47х23х15 см.
Обсяг: 18 л.
Вага: 0,55 кг.
Матеріал: 100% Polyester.
Підвісна система: Action back Extreme system.
Колір: чорний.

Виробник: Caribee (Австралія).
Caribee виробляє товари для туризму та Київської міської повсякденності, а також супутні їм аксесуари. В основному це: рюкзаки, сумки, косметички різної модифікації, спальні мішки, намети, складні стільці, питні системи, водозахисні чохли і т.д. Випускаються Caribee товари характеризуються гарною якістю, сучасним дизайном і помірною вартістю.


Рюкзак спортивний Caribee Stratos XL 18 Black купити по які завищеною вартістю 1 197 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спортивные рюкзаки таких брендів, як наприклад: Caribee в каталозі Терра Спорт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак спортивний Caribee Stratos XL 18 Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно планували зайнятися фігурою? Рюкзак спортивний Caribee Stratos XL 18 Black буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рюкзаки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спортивні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак спортивний Fairtex Compact Back Pack FP-BAG8, зелений (2976890017559) , Рюкзак спортивний Fairtex Compact Back Pack FP-BAG8, зелений (2976890017559) і Рюкзак спортивний Fairtex Compact Back Pack FP-BAG8, зелений (2976890017559) від знаменитих світових виробників 3560 Ви зможете побачити в нашій категорії Спортивні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спортивні рюкзаки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн