Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro

КОД ТОВАРУ: 119115
  • Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro
  • Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro - Фото №2
  • Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro - Фото №3
Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro
  Матеріал: тканина OXFORD;   Колір чорний;   Довжина: 15 см;   Ширина: 21,5 см;   Висота: 28 см. Особливості: водонепроникна і зносостійка тканина;   Компактні розміри;   Міцні і сильні ремені-фіксатори;   Тримач для вудилища.    
Kibas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
555 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Аксесуари для риболовлі
Рюкзаки та сумки
АРТИКУЛ
KS1022
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Щоб риболовля для чоловіка була духовним задоволенням і не створювала зайві проблеми, він должн мати над усіма речами. Серед всіх рибалок дуже популярні рибальські сумки-розвантаження. Нова сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro - це багатофункціональна розробка, яка полегшить процес риболовлі і принесе ще більше задоволення. Сумка кріпиться до ноги, завдяки чому у чоловіків будуть вільні руки. Дана сумка-розвантаження має п'ять великих і пару маленьких відділень, тому все потрібне приладдя в ній легко помістяться. Застібки-блискавки на кишенях дуже зручні при використанні.  


особливості:  
- Водонепроникна і зносостійка тканина;  
- Компактні розміри;  
- Міцні і сильні ремені-фіксатори;  
- Тримач для вудилища.  


Характеристики:  
Матеріал: тканина OXFORD;  
Колір: чорний;  
Довжина: 15 см;  
Ширина: 21,5 см;  
Висота: 28 см;  


Виробник: Kibas (Україна)  
Український бренд по виробництву рибацького екіпірування Kibas випускає виключно надійні і перевірені товари. Для виробництва сумки дана компанія використовувала тканину, яка відштовхує воду, тому всі снасті будуть захищені від вологи. Продукція від відомої марки послужить вам не один сезон.


Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro купити за вигідною ціною 555 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Сумки для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Kibas в інтернет-магазині Терраспорт
Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro - Фото №2 Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка-розвантаження рибальська на стегно Kibas Belt Pro буде Вашим першим кроком. В « Сумки для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Сумки для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Пояс спінінгіста Kibas Profi , Пояс спінінгіста Kibas Profi і Пояс спінінгіста Kibas Profi від знаменитих світових виробників 6587 Ви знайдете в нашому розділі Сумки для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Сумки для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн